Rețeta lui Dada Dhyanananda pentru un refresh complet!

Să facem cunoștință cu Dada!

 

Screen shot 2014-05-14 at 17.07.24

Dada este călugăr, profesor de Yoga și meditație, activist social. În ultimii 25 de ani a lucrat în multe proiecte culturale din jurul lumii, oferind ajutor umanitar în cazul dezastrelor naturale din Asia, Africa si Caraibe. În ultimii 15 ani Dada a propăvăduit învățăturile științei intuitive sau anumite tehnici de meditație, căutând astfel calea de mijloc și de armonie perfectă între sănătate, pace interioară, auto-dezvoltare și trezire spirituală în beneficiul individului – parte fundamenatală a societății.

Din 1999 susține discursuri despre cum să-ți menții sănătatea și vitalitatea apelând la dietele și nutriția potrivită, focusând pe importanța alegerii mâncării optime și a efectelor ei asupra corpului și minții.

A tratat oameni suferind de depresie, tendințe sinucigașe, ulcer, migrene, tahicardie, hipotensiune, hipertensiune, artrită, problem menstruale, alergii, problem de rinichi și ficat, folosindu-se de îmbinarea dintre o dietă adecvată și terapia motivațională.

Este adeptul dietei verzi. Susține că legumele verzi, având un mare conținut de clorofilă, acționeză ca antioxidanți, grăbesc vindecarea rănilor, detoxifică, curăță sângele și acționează ca alcalini.

Ce câștigi participând?

Screen shot 2014-05-14 at 17.12.42

Pentru weekendul 23-25 mai, Dada Dhyanananda propune o experiență minunată pentru trup, suflet și spirit. Programul său eficient și simplu include ghidare, educație, gastronomie-detox și terapii naturiste. Discuțiile și prezentările speciale de pe parcursul programului sunt menite să ofere sprijinul și instrumentele potrivite pentru ca, o data întors acasă, să faci alegeri sănătoase și durabile în ce privește stilul tău de viață.

Dhyanananda a călătorit deja cu acest program de detoxifiere în Costa Rica, Argentina, Brazilia, Anglia, Portugalia și Spania.

Care e planul pentru weekend?

Screen shot 2014-05-14 at 17.13.13

Vor fi discuții aplicate, pe următoarele subiecte:

  •  Detoxifierea și relaxarea corpului, ce curăță și calmează mintea și spiritul
  •  Beneficiile dietei în ce privește digestia, alergiile, dereglări specifice pielii, dereglări ale ficatului, durerile de spate etc
  •  Schimbă-ți relația pe care o ai cu mâncarea prin discursurile inspiraționale ale lui Dada despre mâncare, nutriție și stil de viață sănătos
  •  Meditație în grup și cursuri de Yoga în sesiuni de dimineața și seara
  •  Sucuri de fructe și legume făcute pe loc, proaspete și sănătoase
  •  Meniuri vegetariene delicioase

Acest program de detoxifiere bazat pe dieta cu sucuri și supe este un program complet de curățare, ce îți va revitaliza relația cu mâncarea sănătoasă, te va ajuta să scapi pe termen lung de kilogramele în plus, și îți va oferi o stare nemaipomenită de claritate mentală. Apelând la dieta pe bază de sucuri de fructe ce au o mare putere energetică, îi vei oferi sistemului tău digestiv o binemeritată pauză, iar tu vei învăța cum să îți purifici sistemul digestiv pentru o absorbție optimă a nutrienților necesari corpului tău.

Îți vei recăpăta rezistența și vitalitatea și cu ajutorul meditației și exercițiilor simple de yoga. Iar dacă suferi din cauza proastelor obiceiuri de alimentație, oboseală cronică, fluctuații de dispoziție, stări schimbătoare sau de irascibilitate, aceasta e calea cea mai potrivită către un Tu mai sănătos și mai fericit.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design