Politica de programari pentru masaj a Centrului Morningstar

Programările se stabilesc cu minim 24 de ore înainte. Se vor face telefonic sau prin mail. După ce se confirma cu terapeutul perioada disponibilă, se va achita 50% din costul şedinţei pentru ocuparea timpului de lucru aferent şedinţei de masaj. Se va trasmite clientului contul unde poate efectua 50% din plata şedinţei, restul se va achita la Centrul Morningstar, înainte de a începe şedinţa de masaj. După ce s-a achitat jumătate din costul şedinţei, clientul are obligaţia de a face dovadă de plată prin mail sau nr telefon: sms, what’s ap.

Condiţii ce trebuiesc întrunite pentru a primii costul şedinţei de masaj în caz de anulare sau reprogramare.

Pentru anulare sau reprogramarea unei şedinţe se va anunţa cu cel puțin 4 de ore înainte de începerea şedinţei de masaj la numărul 0722907110. Vă vom reprograma cu plăcere ulterior!

În cazul în care şedinţa nu se anulează cu cel puţin 4 ore, şedinţa se va considera efectuată, clientul i se va opri plata de 50% din costul şedinţei.

În cazul în care va reprograma înainte de termenul stabilit anterior, clientului i se vor returna bani la următoarea şedinţă programată.

În cazul în care şedinţa se anulează înainte de termenul stabilit anterior, clientului i se vor returna bani.

Şedinţele de masaj se pot anula înainte cu o oră în cazuri excepţionale, cum ar fii: accidente, internări, decese, nu i se vor reţine nimic în astfel de cazuri, iar bani deja achitaţi pe şedinţa se vor returna.

Abonamentele sunt de 4 şedinţe cu o reducere de 10 % sau dacă clientul doreşte vă primii bonusul aferent abonamentului discutat cu terapeutul. Programările sau reprogramările clienţilor cu abonament vor întruni acelaşi condiţii că mai sus, cu menţiunea că va suporta 50% din preţul întreg al şedinţei de masaj şi nu cel din abonament.

Rezervăm timpul și pregătim spațiul special pentru dumneavoastră. Facem toate eforturile încât şederea dv în Centrul MorningStar să fie cât mai plăcută.

Vă mulţumim!

Echipa Morningstar.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design