Terapia de eliberare a tensiunilor interioare

Programari

Terapia de eliberare a tensiunilor, sau T.E.T.I., constă printr-o abordarea holistică a întregului corp. Permite eliberarea energiei vitale, blocată în corpul uman, atât la nivel fiziologic, cât și la nivel psiho-emoțional datorită acțiunii factorilor psihotraumatici, precum: stresul, stările conflictuale, agitația, fricile, irascibilitatea, durerile musculare, indispoziţia, stările de criză, atacul de panică, anxietatea, teama de a pierde locul de muncă, îngrijorările şi mulţi alţi factori emoţionali şi psihologici care sunt sursa tensiunilor interioare.

Terapia reprezintă un sistem complex de manipulări manuale blânde, ce îi garantează o schimbare pozitivă pe termen lung a stării fizice și a sănătății psiho-emotionale. Prin relaxare și detensionare, i se oferă organismului o șansă pentru a face ce știe el mai bine în mod natural – să se autovindece.

Beneficiile terapiei:

 • Se îmbunătățește starea fizică și psihică;
 • Reechilibreaza organismul prin procesele sale funcţionale ale circulației sângelui și a limfei, precum şi a schimbului de substanțe.
 • Are loc o revitalizare a întregului organism, atât fizic, cât și psiho-emoțional, energetic.

Contraindicaţii:

 • Afecţiuni maligne ale sângelui şi hemofilia
 • Tumori maligne;
 • Cangrene
 • Scorbut;
 • Tromboze vasculare în perioada de debut;
 • Angiite (patologii vasculare);
 • Osteomielita cronică sau acută;
 • Traumatisme ale nervilor periferici;
 • Insuficiente circulatorii şi bronho cardiace;

Timp de lucru: 60 min/ 110 RON

Beneficiati de o reducere de 10% la achizitionarea unui abonament de 4 sedinte valabil pentru o luna.

Programări

Pentru programări  sau la telefon: 0722 907 110

Va asteptam sa incercati masajul ayurvedic!

Terapeut  Morningstar

Despre Elena Riba:

Începutul a fost printr-un simplu curs de masaj, care în 2007 s-a soldat printr-o diplomă în kinetoterapie, fiind începutul de a lucra în centre de recuperare. A urmat apoi facultatea de psihologie, iar în 2009 a făcut o schimbare trecând în domeniul spa și al cosmeticii. Și-a îmbogățit experiența prin tehnici de masaj precum: deep tissue massage, reflexoterapie, hot stone massage, mother-to-be massage, ayurvedic massage, aromaterapie massage,  shiatsu (namikoshi), masajul facial,  masajul scalpului.

A urmat cursurile în cadrul Asociației de Terapeuți Riviver din Brazilia, unde s-a desăvârșit ca biopsihoterapeut (psihologie-medicină energetică) și terapeut în Cura Pranică (terapie de vindecare energetică). A semnat diverse articole pentru site-urile de sănătate, iar prima conferință la care a participat ca lector este pe tema “Holismul – Viață, Sănătate, Împlinirea potențialului creator”, “Depresia printr-o abordare holistică”.

”Masajul este o artă în care terapeutul trasmite dragostea sa și respectul pentru ființa  care i se încredințează. Fiecare masaj este individual deoarece fiecare ființă are cerințe unice pentru propia sănătate și vitalitate.” – Elena Riba

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+
Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design