Terapia Balneol

Programari

Împachetările cu nămol din Marea Moartă – unul din cele mai vechi tratamente folosite încă din antichitate până în ziua de azi. Nămolul este recomandat în afecţiuni degenerative datorită faptului că, prin încălzirea zonei respective, se elimină spasmul muscular şi flexibilizează articulaţiile. Combinarea dintre împachetările cu nămol, balneol şi masajul rocilor vulcanice contribuie la ameliorare semnificativă a durerilor, intensifică circulația sangvină, ȋntarește imunitatea şi vitalitate organismului.

Nămolul îmbunătăţit cu produsul Balneol, specific afecţiunilor osoase se foloseşte cu succes ca agent terapeutic în tratamentul reumatismului degenerativ şi cronic, sechele posttraumatice, artroze şi artrite, spondiloze, lordoze, fibromialgii, discopatii, etc.

Produsul Balneol are un conținut bogat ȋn uleiuri eterice (rosmarin și eucalipt), camfor, tuia, ienupăr, dafin, piper de munte, ulei de recin, precum și humați de potsiu și turbă care au un puternic efect detoxifiant, intensifică circulația sangvină și ȋntărește sistemul imunitar. Pe lângă rolul detoxifiant al organismului are rol de ameliorare a durerilor. Balneolul lucrează nu numai la nivelul celular al organismului, dar și la nivelul energetic. Armonizează traiectoria meridianelor vezică urinară, rinichi, splină, intestin gros și intestine subțire. Asupra epidermei are efect de împrospătare şi regenerare.

După scoaterea măști de nămol se continua terapia cu masajul terapeutic cu pietre vulcanice care acţionează asupra musculaturii spatelui, la nivelul umerilor şi al gâtului, are efecte benefice asupra sistemului imunitar, stimularea circulaţiei sanguine, îmbunătăţirea considerabilă a nutriţiei şi oxigenarea structurilor anatomice masate, intervenind direct asupra durerii, cu efect antialgic, se îmbunătăţeşte poziţia corpului şi se elimină tensiunea locală.

Observaţii: Tratamentul cu nămol nu vindecă bolile, dar poate atenua simptomele dureroase până la diminuarea lor.

Contraindicații în interesul pacientului:

  • În cazuri de astm, diabet, ulcer, orice formă de cancer sau de hepatită;
  • Afecţiuni renale sau cardiovasculare;
  • Strict interzis femeilor însărcinate – există riscul pierderii sarcinii, deoarece este o procedură solicitantă pentru organism;
  • În cazuri de claustrofobie, epilepsie, diagnostic de tumoare malignă;
  • În cazuri de infarct miocardic recent.

Se aplică doar zonal în şedinţe consecutive pentru tratament sau o şedinţă în cazul contracturilor musculare produse în urma unor eforturi fizice sau a perioadelor lungi de stres.

Terapia este compusă din:

  • Împachetare cu nămol din Marea Moartă şi Balneol: 30 min.
  • Scos masca: 10 min
  • Masaj terapeutic cu pietre vulcanice: 30 min

Preț

75 de minute – 150 de lei

Programări

Pentru programări online  sau la telefon: 0722 907 110

Va asteptam sa incercati masajul ayurvedic!

Terapeut  Morningstar

Despre Elena Riba:

Începutul a fost printr-un simplu curs de masaj, care în 2007 s-a soldat printr-o diplomă în kinetoterapie, fiind începutul de a lucra în centre de recuperare. A urmat apoi facultatea de psihologie, iar în 2009 a făcut o schimbare trecând în domeniul spa și al cosmeticii. Și-a îmbogățit experiența prin tehnici de masaj precum: deep tissue massage, reflexoterapie, hot stone massage, mother-to-be massage, ayurvedic massage, aromaterapie massage,  shiatsu (namikoshi), masajul facial,  masajul scalpului.

A urmat cursurile în cadrul Asociației de Terapeuți Riviver din Brazilia, unde s-a desăvârșit ca biopsihoterapeut (psihologie-medicină energetică) și terapeut în Cura Pranică (terapie de vindecare energetică). A semnat diverse articole pentru site-urile de sănătate, iar prima conferință la care a participat ca lector este pe tema “Holismul – Viață, Sănătate, Împlinirea potențialului creator”, “Depresia printr-o abordare holistică”.

”Masajul este o artă în care terapeutul trasmite dragostea sa și respectul pentru ființa  care i se încredințează. Fiecare masaj este individual deoarece fiecare ființă are cerințe unice pentru propia sănătate și vitalitate.” – Elena Riba

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+
Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design