Reflexoterapie

Reflexoterapia produce efecte pozitive asupra sistemului de bază şi, prin el, în tot organismul (în talpa aflându-se proiecţia punctelor ce corespund organelor vitale). Prin masarea zonelor respective, practic se obţine deblocarea energetică şi neuro sensibilă a organismului, conducând la echilibrarea şi detensionarea în tot organismul.

Prin reflexoterapie se dislocă aceste cristale şi se permite circulaţiei sanguine şi impulsurilor nervoase să acţioneze din nou cu eficacitate, producând modificări benefice în organism. De asemenea, se pot elibera blocajele de energie şi se poate ameliora nivelul de bioenergie al celulelor, având efect asupra stării ţesuturilor, se normalizează funcţionarea organelor, contribuind la circulaţia mai bună a sângelui, ameliorând metabolismul, fortificând sistemul imunitar şi în acest fel contribuind la ameliorarea stării generale a pacientului.

Timp de lucru:

50 min – 130 RON

Beneficiaţi de o reducere de 10% la achiziţionarea unui abonament de 4 şedinţe valabil pentru o lună.

Pentru programări  sau la telefon: 0722 907 110

Va asteptam sa incercati masajul ayurvedic!

Terapeut  Morningstar

Despre Elena Riba:

Începutul a fost printr-un simplu curs de masaj, care în 2007 s-a soldat printr-o diplomă în kinetoterapie, fiind începutul de a lucra în centre de recuperare. A urmat apoi facultatea de psihologie, iar în 2009 a făcut o schimbare trecând în domeniul spa și al cosmeticii. Și-a îmbogățit experiența prin tehnici de masaj precum: deep tissue massage, reflexoterapie, hot stone massage, mother-to-be massage, ayurvedic massage, aromaterapie massage,  shiatsu (namikoshi), masajul facial,  masajul scalpului.

A urmat cursurile în cadrul Asociației de Terapeuți Riviver din Brazilia, unde s-a desăvârșit ca biopsihoterapeut (psihologie-medicină energetică) și terapeut în Cura Pranică (terapie de vindecare energetică). A semnat diverse articole pentru site-urile de sănătate, iar prima conferință la care a participat ca lector este pe tema “Holismul – Viață, Sănătate, Împlinirea potențialului creator”, “Depresia printr-o abordare holistică”.

”Masajul este o artă în care terapeutul trasmite dragostea sa și respectul pentru ființa  care i se încredințează. Fiecare masaj este individual deoarece fiecare ființă are cerințe unice pentru propia sănătate și vitalitate.” – Elena Riba

 

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design