Masaj terapeutic

Acest masaj oferă o abordare noninvazivă bazată pe capacitatea naturală a organismului de a se vindeca. Masajul îmbunătățește diagnosticul pus de un medic și folosește o varietate de modalități sau proceduri ce se concentrează pe tratamentul afecțiunilor medicale. Acţionează asupra musculaturii spatelui, la nivelul umerilor şi al gâtului are efecte benefice cu efect antialgic ce îmbunătăţeşte poziţia corpului şi se elimină tensiunea locală.

Efectele benefice sunt resimţite nu doar pe durata şedinţei, dar şi mult timp după aceea. Masajul îmbunătăţeşte amplitudinea mişcărilor articulare, elasticitatea structurilor moi periarticulare, precum şi metabolismul local.

Beneficiile sale sunt multiple, precum: intensificarea circulației sanguine, la nivelul sistemului circulator și al celui limfatic, ajutând la eliminarea produșilor toxici din organism. Relaxează mușchii suprasolicitați, reduce spasmele şi contracturile musculare, crește flexibilitatea articulațiilor, scurtează perioada de recuperare postoperatorie etc.

Indicații pentru acest masaj:

  • patologia capsulo-ligamentară: entorsele recente, sechelele după entorse, sechelele după capsulite în stadiul cronic;
  • patologia tendinoasă: tendinite de surmenaj sau posttraumatice şi tenosinovite;
  • patologia musculară: sechele post ruptură musculară;
  • Benefic în perioadele de stres, activităţi fizice şi intelectuale intense.

Contraindicații pentru acest masaj:

în interesul pacientului:

  • procese inflamatorii importante – artrite specifice posttraumatice, psoriazis, lupus eritematos, spondilită anchilozantă, boala Reiter, bursite;
  • calcifieri periarticulare şi musculare.

Timp de lucru

  • 40 min- 130 lei:
  • 60 min– 160 lei

Beneficiaţi de o reducere de 10% la achiziţionarea unui abonament de 4 şedinţe valabil pentru o lună.

Programari

Pentru programări  sau la telefon: 0722 907 110

Va asteptam sa incercati masajul ayurvedic!

Politica de programari pentru masaj a Centrului Morningstar

Terapeut  Morningstar

Despre Elena Riba:

Începutul a fost printr-un simplu curs de masaj, care în 2007 s-a soldat printr-o diplomă în kinetoterapie, fiind începutul de a lucra în centre de recuperare. A urmat apoi facultatea de psihologie, iar în 2009 a făcut o schimbare trecând în domeniul spa și al cosmeticii. Și-a îmbogățit experiența prin tehnici de masaj precum: deep tissue massage, reflexoterapie, hot stone massage, mother-to-be massage, ayurvedic massage, aromaterapie massage,  shiatsu (namikoshi), masajul facial,  masajul scalpului.

A urmat cursurile în cadrul Asociației de Terapeuți Riviver din Brazilia, unde s-a desăvârșit ca biopsihoterapeut (psihologie-medicină energetică) și terapeut în Cura Pranică (terapie de vindecare energetică). A semnat diverse articole pentru site-urile de sănătate, iar prima conferință la care a participat ca lector este pe tema “Holismul – Viață, Sănătate, Împlinirea potențialului creator”, “Depresia printr-o abordare holistică”.

”Masajul este o artă în care terapeutul trasmite dragostea sa și respectul pentru ființa  care i se încredințează. Fiecare masaj este individual deoarece fiecare ființă are cerințe unice pentru propia sănătate și vitalitate.” – Elena Riba

 

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design