Masaj pentru Gravide “Mother to Be”

Sarcina este o stare deosebită de bucurie pentru orice viitoare mămică. În această perioadă femeia însărcinată suferă o serie de schimbări, atât în metabolismul său , cât şi la nivelul sistemului nervos. Masajul ajută organismul viitoarei mame să se relaxeze şi să favorizeze dezvoltarea adecvată a fătului. Masarea întregii coloane creşte flexibilitatea acesteia în această perioadă.

Masajul în această perioadă este unul blând (efleuraj), cu o poziţionare specială adecvată femeii însărcinate, care acţionează la îndepărtarea toxinelor şi a produşilor reziduali din organism, favorizând furnizarea de oxigen şi substanţe nutritive atât de esenţiale pentru mamă şi copil. Deoarece relaxează atât trupul cât şi mintea, masajul ajută la diminuarea durerilor de naştere menţinând starea de echilibru emoţional, uşurând naşterea fătului.
O coloană puternică este esenţială pentru a ajuta femeia gravidă să poarte kilogramele în plus, de asemenea previne încovoierea umerilor des întâlnită în această perioadă. Masajul fortifică sistemul nervos, iar un sistem nervos care funcţionează corespunzător ajută fătul să crească şi să se dezvolte armonios.

Preț: 150 RON / 60 min

Beneficiaţi de o reducere de 10% la achiziţionarea unui abonament de 4 şedinţe valabil pentru o lună.

Terapeut  Morningstar

Despre Elena Riba:

 Începutul a fost printr-un simplu curs de masaj, care în 2007 s-a soldat printr-o diplomă în kinetoterapie, fiind începutul de a lucra în centre de recuperare. A urmat apoi facultatea de psihologie, iar în 2009 a făcut o schimbare trecând în domeniul spa și al cosmeticii. Și-a îmbogățit experiența prin tehnici de masaj precum: deep tissue massage, reflexoterapie, hot stone massage, mother-to-be massage, ayurvedic massage, aromaterapie massage,  shiatsu (namikoshi), masajul facial,  masajul scalpului.

A urmat cursurile în cadrul Asociației de Terapeuți Riviver din Brazilia, unde s-a desăvârșit ca biopsihoterapeut (psihologie-medicină energetică) și terapeut în Cura Pranică (terapie de vindecare energetică). A semnat diverse articole pentru site-urile de sănătate, iar prima conferință la care a participat ca lector este pe tema “Holismul – Viață, Sănătate, Împlinirea potențialului creator”, “Depresia printr-o abordare holistică”.

”Masajul este o artă în care terapeutul trasmite dragostea sa și respectul pentru ființa  care i se încredințează. Fiecare masaj este individual deoarece fiecare ființă are cerințe unice pentru propia sănătate și vitalitate.” – Elena Riba

Pentru programări

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design