Masaj Deep Tissue

Masajul deep tissue sau denumit masajul țesuturilor profunde este o tehnică de masaj ce-și propune detensionarea mesei musculare în profunzime cu scopul de a reda mobilitatea întregului organism. Este folosită în principal pentru tratarea problemelor musculo-scheletice.

Masajul presupune aplicarea unei presiuni susținute şi profunde pentru a viza straturile interioare ale mușchilor și țesuturilor conjunctive. Acest lucru ajută la ruperea țesutului cicatricial care se formează în urma unei leziuni și reduce tensiunea în mușchi și țesut. Masajul deep tissue ajuta la vindecarea mai rapidă prin creșterea fluxului de sânge și reducerea inflamației.

Pe termen lung are rolul de a aduce starea de bine prin detensionare și relaxare musculară, eliminarea durerilor musculare, stimularea sistemului imunitar și eliminarea stresului.

În cadrul unui studiu din 2014, la care au participat 59 de participanți, se afirmă că masajul țesuturilor profunde a ajutat la reducerea durerii cronice la nivelul spatelui. Autorii au asemănat efectele sale cu cele ale medicamentelor anti-inflamatorii nesteroidiene.

Beneficiile sale sunt multiple, precum:

  • intensificarea circulației sanguine, la nivelul sistemului circulator și al celui limfatic;
  • ajuta la eliminarea produșilor toxici din organism;
  • relaxează mușchii suprasolicitați, reduce spasmele şi contracturile musculare;
  • crește flexibilitatea articulațiilor;
  • fibromialgie;
  • scurtează perioada de recuperare postoperatorie etc.

Contraindicaţii

  • probleme grave ale coloanei vertebrale;
  • sarcina;
  • probleme dermatologice;

Preț:

femei 60min- 160 lei

bărbați 60min- 180 lei

Beneficiaţi de o reducere de 10% la achiziţionarea unui abonament de 4 şedinţe valabil pentru o lună.

Pentru programări  sau la telefon: 0722 907 110

Va asteptam sa incercati masajul ayurvedic!

Politica de programari pentru masaj a Centrului Morningstar

Terapeut  Morningstar

Despre Elena Riba:

Începutul a fost printr-un simplu curs de masaj, care în 2007 s-a soldat printr-o diplomă în kinetoterapie, fiind începutul de a lucra în centre de recuperare. A urmat apoi facultatea de psihologie, iar în 2009 a făcut o schimbare trecând în domeniul spa și al cosmeticii. Și-a îmbogățit experiența prin tehnici de masaj precum: deep tissue massage, reflexoterapie, hot stone massage, mother-to-be massage, ayurvedic massage, aromaterapie massage,  shiatsu (namikoshi), masajul facial,  masajul scalpului.

A urmat cursurile în cadrul Asociației de Terapeuți Riviver din Brazilia, unde s-a desăvârșit ca biopsihoterapeut (psihologie-medicină energetică) și terapeut în Cura Pranică (terapie de vindecare energetică). A semnat diverse articole pentru site-urile de sănătate, iar prima conferință la care a participat ca lector este pe tema “Holismul – Viață, Sănătate, Împlinirea potențialului creator”, “Depresia printr-o abordare holistică”.

”Masajul este o artă în care terapeutul trasmite dragostea sa și respectul pentru ființa  care i se încredințează. Fiecare masaj este individual deoarece fiecare ființă are cerințe unice pentru propia sănătate și vitalitate.” – Elena Riba

 

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design