Consultatii Yoga Lifestyle

Programări

Invata arta de a trai o viata echilibrata. Primeste asistenta profesionista care te va ajuta sa combati sau previi probleme de sanatate printr-o combinatie de diete de detoxifiere, remedii naturale, exercitii yoga cat si alte practici holistice menite sa armonizeze corpul, mintea si spiritul. Fa schimbari pozitive care iti vor aduce rezultate pe termen lung.

In timpul consultatiilor de yoga lifestyle, vei avea oportunitatea de a observa rezultatele cauzate de un dezechilibru intre corp, minte si spirit. Vei primi recomandari de exercitii yoga alaturi de recomandari dietetice, cat si pentru alte terapii yoga bazate pe elementele naturii: pamant, apa, soare, aer si sunet. Dupa caz, vei fi ghidat sa parcurgi cure de detoxifiere cu efecte rapide pentru a putea elimina mai eficient cauzele problemelor de sanatate.

In mod normal, exercitiile yoga sunt personalizate in functie de abilitatile fiecaruia si sunt menite sa lucreze pe dezechilibrele hormonale ale fiecarei persoane. Dezechilibrul hormonal are un impact subtil, dar totusi foarte puternic asupra starilor fizice si mentale.

Yoga lifestyle prezinta multe beneficii, care desi nu se vad imediat, au un efect de durata si conduc la formarea unor obiceiuri sanatoase, o rezistenta mai mare la stres, te intaresc din punct de vedere mental si iti dau o stare generala de bine. Rabdarea si practica regulata sunt esentiale, iar rezultatele sunt pe masura in momentul in care reusesti sa preiei controlul asupra vietii si sanatatii tale.

La Centrul Morningstar oferim asistenta personalizata in yoga in schimbul donatiilor de orice natura. Specialistii nostrii, Didi Ananda Devapriya si Dada Rasatmakananda, sannyasi (calugari) foarte dedicati si bine pregatiti in tot ce tine de yoga, meditatie si discipline similare. Au in spate ani de experienta in consiliere spirituala, si isi dedica timpul sa impartaseasca toate cunostintele dobandite celor din jur.

Munca lor este posibila datorita donatiilor voastre. 

Donatia recomandata este de 100 RON si sprijina proiectele sociale.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+
Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design