O Zi de Detox

detoxi

De ce este nevoie de detoxifiere?

Detoxifierea organismului este un motiv important de preocupare în condițiile stilului de viaţă actual care ne poate pune la încercare zi de zi corpul, mintea și sufletul. Deşi în condiţii normale organismul este capabil să se cureţe singur, creşterea nivelului de stres, lipsa exerciţiilor fizice, constipaţia, dieta necorespunzătoare şi stilul de viaţă alert sau creşterea toxinelor din mediu pot pune mare presiune asupra organismului.

Ce este o dietă detox?

Prin detoxifiere organismul este ajutat în mod natural să elimine sau să neutralizeze toxinele rezultate din funcțiile biochimice care au loc în colon, ficat, rinichi, plămâni, ganglioni limfatici și piele.  Pe lângă detoxifierea corpului, este nevoie de asemenea de  o curățenie psihică și o reechilibrare energetică. Pe langă meditație, există mai multe metode de curățare a sufletului și minții de factorii nocivi : respirația transformațională, terapiile holistice, ayurveda, reiki sau yoga.

Se acționează astfel ciclurile firești de regenerare, de purificare, de curățenie, la fiecare nivel: mental, emoțional, fizic. Perioada de detoxifiere nu este comodă, de regulă, deoarece în acest interval se elimină toxine și blocaje energetice, dar intuitiv și la un nivel mai adânc aceste perioade de detoxifiere sunt descifrate ca fiind experiențe profunde prin care trecem și care ne ghideaza mai departe.

Detoxifierea înseamnă curăţarea organismului de toxine acumulate şi de depuneri anormale. Este un proces care elimină elementele de bază ale diferitelor boli. Astăzi, cu toţii suntem expuşi la efectele negative ale poluanţilor. Substanţele chimice emise în aer, în apă de câtre industria chimică, aditivii chimicali în alimente, diferite resturi de medicamente care se depozitează în organismul uman în cantităţi mult mai mari decât oricând înainte. La starea organismului contribuie în mare parte alimentaţia nesănătoasă, lipsa exerciţiilor fizice, fumatul, consumul de alcool, consumul alimentelor de calitate inferioară şi pregătirea necorespunzătoare ale acestora, consum redus de legume şi fructe, starea de stres, probleme la locul de muncă , stări de anxietate etc.

Ce propunem prin programul O Zi de Detox?

La centrul Morningstar ne dorim să ajutăm oamenii să înțeleagă importanța și ușurința cu care își pot face viața mai bună și mai calitativă, urmând câțiva pași simpli către o viață mai sănătoasă.

Sănătatea poate fi mobilizată urmând câteva schimbări simple de dietă, de exerciții fizice, exerciți de respirație și de relaxare. Participanții vor primi sfaturi individualizate pentru diferitele probleme de sănătate, iar anumite situații dificile, nocive, stresante vor fi dezbătute și se vor găsi soluții comune și la îndemână pentru fiecare din ele.

Specialistul de la Morningstar București

Photo on 14.10.2013 at 11.02 #2

Didi A. Devapriya

Practicianul și specialistul nostru în tehnici de detoxifiere Didi A. Devapriya, președintele AMURTEL si al Asociației Educatiei Neoumaniste, vă va ghida cu sfaturi despre utilizările terapeutice ale apei, despre dieta alcalină, despre tehnicile de relaxare profundă, vă va oferi recomandări despre cum să faceți o cură rapidă a ficatului, colonului, sau vă va iniția în tehnica regimului de o zi (tehnică ce presupune curățarea rapidă a organismului postind în decursul unei întregi zile, astfel încât organismal să poată să-și recapete vitalitatea). Se va discuta legătura dintre stress și eliberarea de toxine în corp, despre schimbările simple din viață ce acționează ca un catalizator pentru starea de bine, despre reducerea stresului prin procedee care ne sunt la îndemână etc. Toate aceste tehnici însumate vor duce către o stare îmbunătățită a fizicului, a pshihicului și a emoționalului.

 Pret: 100 RON

Pentru a afla programul următoarelor activități de la Morningstar, accesati Calendarul de Evenimente

Contact

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design