Meditație pas cu pas

Ești interesat să înveți să meditezi, dar nu știi cum să începi? Alătură-te acestui curs introductiv gratuit și experimentează la prima mână multitudinea de beneficii care vin din practica regulată a meditației. Nu doar că vei putea beneficia în scurt timp de efectul meditației asupra reducerii stresului, dar prin punerea în practică a tehnicii de meditație pe care o va preda Didi, te vei putea, de asemenea, simți mai aliniat și conectat cu sinele tău interior și vei putea experimenta trezirea și creșterea spirituală. Didi Ananda Devapriya, originară din SUA, dar stabilită în România din 2005, este o practicantă a meditației încă din 1995. Și-a dedicat viața slujirii și predării meditației în 2001, din postura de călugăriță yoghină sau „acarya” (un învățător care predă prin exemplu). În acest video Didi Ananda Devapriya, călugăriță yoghină cu experiență de 27 de ani în practica meditației, te invită să participi la un nou curs gratuit de meditație online. Cursul conține sesiuni live cu ghidare personalizată, video-uri, articole și interacțiuni cu comunitatea celor interesați de meditație.

Pentru a te înregistra la cursul online gratuit de 10 lecții de meditație accesează link-ul

 

MISIUNEA MEDITATION STEPS:

“Extinderea conștiinței fiecăruia pentru un viitor strălucit al umanității.”

 

MEDITATION STEPS PE SOCIAL MEDIA:

Facebook “Meditatie Pas cu Pas”

Instagram “Meditatie cu Pas cu Pas” 

 

SUSȚINE PROIECTUL MEDITATION STEPS:

Alătură-te nouă pentru a aduce efectele transformatoare și înălțătoare ale meditației în România. Deși Meditation Steps este un proiect necomercial, nu percepem bani pentru cursurile de meditație și nu monetizăm canalul YouTube. Funcționăm datorită recunoștinței și sprijinului celor care au experimentat beneficiile meditației si putem oferi acest serviciu important în continuare.

Poți contribui aici.

 

Pentru mai multe informații, poți să cauți și: Meditations Steps România, Meditație pas cu pas, Baba Nam Kevalam, meditație profundă, sfaturi de meditație, meditație în România.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design