Legea Atractiei – Cheia Dezvoltarii Spirituale – Seminar Gratuit

Seminar Spiritual GRATUIT cu Didi Ananda Devapriya

law of attraction1In ultimii ani, replica atemporala “Devii ceea ce gandesti” a penetrat constiinta globala dupa succesul cartii “Secretul”.

 Intr-adevar, “legea atractiei” este o unealta puternica care ajuta la intelegerea propriei psihologii si care poate fi folosita sa contureze viata pe care ti-o doresti. Totusi, calatoria spirituala nu inseamna atragerea bogatiei materiale si a faimei.

Descopera cum sa aplici Legea Atractiei, acest principiu autentic de dezvoltare spirituala care te ajuta sa curgi gratios printre cotiturile vietii:

  • Stabileste-ti scopul
  • Nu lupta pentru putin – tinteste dincolo de limite
  • Renunta la frici si ai incredere in calea ta spirituala autentica

Seminarul este sustinut periodic la Centrul Morningstar de Didi Ananda Devapriya, calugarita yoghina cu experienta de aproape 20 de ani in meditatie.

Didi este  terapeut yoga și profesor de meditație, oferind consultații individuale pe tema remediilor naturale, dezvoltării personale  și managementul stresului. Este ghid spiritual de peste 13 ani și a început practica meditației în 1995.  A lucrat in mod specific cu copii sau cu tineri cu traume și depresie, dar si cu persoane suferind de cancer, facilitând călătoria acestora în depășirea diferitelor dificultăți.

Pentru informatii si inscrieri:

office@cursuri-morningstar.ro
0745.019.611

Verificati Calendarul nostru pentru a vedea cand are loc urmatorul seminar sau alte evenimente similare.

 

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design