ÎNVAȚĂ SĂ MEDITEZI ALĂTURI DE DIDI ÎN 3 ȘEDINȚE INTENSIVE

 

Nu aștepta vacanța pentru a-ți revitaliza mintea și energia! Învață să meditezi cu Didi în acest curs scurt și intensiv: 20 IUNIE, 27 IUNIE & 4 IULIE – LIVE la Centrul Morningstar, începând cu ora 19:30!

ÎNSCRIE-TE AICI

Prețul biletului pentru cele 3 sesiuni: 250 RON (150 RON pentru aceia care se înscriu și la Retreat)

Prețul include și cartea „Închide ochii, deschide-ți mintea” și bonusul gratuit de 10 lecții cu videoclipuri / articole și alte materiale pentru a-ți îmbunătăți experiența.

DE CE SĂ VIN LA CURSUL INTENSIV ÎN 3 PĂRȚI?

Tânjești după liniștea, energia pozitivă, concentrarea și claritatea care provin din integrarea meditației în viața de zi cu zi, dar te străduiești să începi efectiv să o practici? Este posibil să nu știi exact ce ar trebui să faci în afară de a închide ochii, sau să te întrebi cum să-ți ferești mintea de la distrageri și să experimentezi de fapt pacea dincolo de zgomotul interior.

Pregătește-te pentru perioada vacanței de vară învățând cum să obții o relaxare profundă, odihnă și energie reîncărcată prin meditație, ceea ce va multiplica impactul unei vacanțe bune. Imaginează-ți că poți medita pe malul mării sau într-o pădure de munte. Singura diferență este că aceasta pace nu va dispărea când va trebui să te întorci la muncă, ci mai degrabă vei continua să o construiești tot anul.

Cumularea inspirației și a hotărârii de a începe ceva nou este întotdeauna mai grea de unul singur – dar cu o comunitate de sprijin, este mult mai ușor să generezi impulsul pentru a reuși în sfârșit!

DE CE MATERIALE MĂ POT AJUTA PENTRU CURS?

Didi va conduce personal acest curs intensiv în 3 părți pentru a te ajuta să înțelegi și să stăpânești rapid elementele de bază ale meditației. Cursul va fi completat de suportul online gratuit pe care Didi l-a conceput, astfel încât vei primi videoclipuri, articole și alte materiale bonus care te vor ajuta să obții o bază foarte solidă în practica obișnuită de meditație.
Suportul online se regăsește aici: http://www.meditatie-pas-cu-pas.ro

PENTRU CE MĂ POATE PREGĂTI CURSUL?

Acest curs intensiv în 3 părți va fi încălzirea perfectă pentru un retreat de nivel introductiv timp de 4 zile vara aceasta, alături de Didi și echipa Meditație pas cu pas, la sfârșitul lunii iunie (31 august – 3 septembrie) la YOUness WELLness Clinic & Retreats, la o oră distanță de București!

PROGRAMUL CURSULUI INTENSIV ÎN 3 PĂRȚI:

PARTEA 1 (20 iunie)
* Ce este meditația?
* Deblochează secretul unei stări de spirit relaxate și alerte
* Învață tehnica simplă și puternică a meditației yoghine
* Sfaturi simple pentru o bună postură de meditație
*Practică de mantră și meditație în liniște

PARTEA 2 (27 iunie)
* Obstacole comune în meditație și sfaturi pentru a le depăși cu succes
* Îmbunătățește-ți instantaneu vigilența
* Introducere teoretică și practică în Mantra Yoga
* Accesează rapid intuiția adăugând muzică la mantre
*Practică de mantră și meditație în liniște

PARTEA 3 (4 iulie)
*Cum să-ți îmbunătățești concentrarea
*Introducere in meditatia dinamica: Cum să deschizi imediat inima și să radiezi bucurie?
*Practică de meditație dinamică
*Practică de mantră și meditație în liniște

Vă așteptăm cu mult drag!

ÎNSCRIE-TE AICI

 

Cursul va fi urmat de un program intensiv de imersiune menit să-ți consolideze practica și să ofere și mai multă inspirație pentru a o integra în viața de zi cu zi.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design