Workshop Kiirtan

Duminică, 29 septembrie, la ora 15.00, Centrul Morningstar iți propune un workshop interactiv care prezintă practica Kiirtan – o formă de meditație din Mantra Yoga care îmbină muzica, mantra și mișcarea pentru a deschide inima și a permite experimentarea bucuriei interioare.

Kiirtan este o metodă simplă, înălțătoare și în același timp veselă, care trasează minții un curs spiritual și conduce către meditație profundă.

Vei afla pe scurt informații despre știinta mantrelor și efectul rezonant al limbii sanscrite. Evenimentul este portivit atât pentru începători, cât și pentru cei care au mai participat deja la un curs de inițiere în meditație.

În acest workshop practic si interactiv, vom cânta și vom dansa împreună un dans antic simplu și ritmat care intensifică experiența.

Workshopul va fi susținut de Didi Ananda Devapriya, călugăriță yoghină, învățător spiritual și coordonatoarea centrului Morningstar împreună cu Devarainjan (Demis Dilillo) muzician din Italia, maestru al tehnicii Kiirtan.

Participarea la workshop este gratuită, însă îți recomandăm să contribui cu o donație minimă de 30 RON, pentru a susține proiectul social Familia AMURTEL.

Pentru informatii si inscrieri:
office@cursuri-morningstar.ro
0745.019.611

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design