Muzica, mantra, bliss cu Didi A. Devapriya

KIIRTAN fb headerSambata, 16 aprilie, ora 19 la Hermitage Urban Spiritual Hub – str. Mihai Eminescu nr.127

Kirtan deschide inima și potolește mintea. Este practica yoga a  incantării extatice. Prin repetarea numelor divine în sanscrită, mintea este curatata de griji, indoiala, frica si toate conceptele limitative. Bucuria de pace și iubire infinită este data practicantului și transmisa in  lume prin incantare. Cântând kirtan, ne ridicăm energia vibrațională la potențialul său perfect. Se simte ca un sentiment de expansiune de lejeritate – o patrundere a ființei cu luminozitate. Corpul este un instrument și kirtan este darul pe care acordează eul la Bliss (Ananda)

 

”Kirtan este pentru toți oamenii. Nu există nici un experți, nici începători. Practica în sine este profesorul, ghidându-ne. Kirtan ne permite să intram într-o lume misterioasa, o lume în care toată logica minții noastre, toate starile sunt lăsate în afara. Și, în acest mister, vom crea un templu în interiorul inimilor noastre, un loc de refugiu, un loc al iubirii, un loc de a fi doar tu. “-Jai Uttal

 

Va invitam la un workshop practic care prezinta practica Kiirtan – o forma de meditatie care imbina muzica, ritmul, mantra si miscarea pentru a deschide inima si a permite experimentarea iubirii din interior.

Kiirtan este o metoda simpla, inaltatoare si in acelasi timp vesela, care traseaza mintii un curs spiritual si conduce catre meditatie adanca.

Partea introductiva a seminarului va prezenta pe scurt informatii despre stiinta mantrelor si efectul rezonant al limbii sanscrite.

Restul workshopului va fi practic si interactiv.
Vom canta si vom dansa impreuna. Vom invata un dans antic simplu si ritmat ale carui miscari sunt destinate a intensifica experienta si semnificatia mantrelor.

 

Gazda acestui eveniment este Didi Ananda Devapriya, calugarita yoghina si invatator spiritual. Didi este din 2001 calugarita yoghina in traditia Ananda Marga – o scoala clasica a Rajadhiraj tantra yoga   , fondata de maestrul spiritual Shrii Shrii Anandamurtii . Ea sustine evenimente cu kiirtan la festivaluri si tabere  de yoga din intreaga lume. Aici gasiti cateva din intregistrarile ei Soundcloud  sau pe blogul ei personal  www.didideva.com

 

Donatie recomandata :20 Ron

 

 

 

 

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design