Karma Yoga – excursie la Panatau!

Karma yoga se referă la punerea în practică a abilităților de compasiune dezvoltate în timpul meditației prin acțiuni altruiste.

Prin activitățile de voluntariat reușim să ne cultivăm compasiunea, altruismul și să ne purificăm ego-ul, astfel învățăm să fim mai deschiși cu noi și cu ceilalți.

Didi va organiza excursia de karma yoga la Pănătău, județul Buzău, unde se desfășoară majoritatea proiectelor sociale ale Asociației AMURTEL România.

Ne vom întâlni sâmbătă dimineața, la ora 9 , la Centrul Morningstar (str. Almaș, nr. 16, sector 1, București). Aici ne vom împărți pe mașini și vom pleca spre Pănătău.

Prima dată, vom vizita Grădina Bio AMURTEL, unde vom participa la activitățile de plivit și de cultivare. Apoi, vom avea o sesiune de kiirtan și meditație, bucurându-ne de priveliștea oferită de valea râului Buzău.

Următoarea vizită va fi la Centrul de Zi ”Izvorul Speranței”, unde vom lua masa de prânz, urmată apoi de un atelier despre Seva – serviciul altruist ca expresie creatoare a naturii noastre interioare. Vom învăța să identificăm talentele noastre și să vedem cum putem să contribuim în comunitatea noastră într-un mod semnificativ.

De asemenea, vom organiza un scurt training cu privire la modalitățile de promovare a proiectelor AMURTEL, vom învăța mai multe informații despre fiecare proiect, despre campaniile 2% și 20%, urmând apoi o sesiune de brainstorming pentru a identifica alte campanii creative.

După acest training, va urma un curs de yoga asana și meditație. Apoi, vom lua cina la Familia AMURTEL, împreună cu copilașii din centru.

Oaspeții sunt bineveniți să rămână până dimineața. În funcție de numărul de participanți, am putea găzdui câtiva voluntari la casa de la ferma Grădinii AMURTEL. De asemenea, camere pot fi rezervate la Pensiunea Valea Lupului, un hotel administrat de ”Mama” Familiei AMURTEL, care le oferă experiență de muncă tineriilor noștri.

Donațiile sunt binevenite, astfel se acoperă costurile legate de hrană, cazare (dacă este necesar), transport etc. precum și pentru a ajuta proiectele noastre.

Pentru mai multe informații și pentru confirmarea participării, o puteți contacta pe Didi la nr. de telefon 0744 565 252.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design