Despre noi

Centrul Morningstar este locul unde iți poti incepe călătoria spre obtinerea armoniei trup-minte-suflet sub îndrumarea lui Didi Ananda Devapriya, călugăriță yoghină și învațător spiritual al școlii de yoga Ananda Marga.

yoga bucuresti morningstar

De origine americană, Didi trăiește în România din 2005, atunci când misiunea sa umanitară a purtat-o aici. Centrul Morningstar a apărut din nevoia de a putea transmite din valorile în care Didi crede și de a putea ghida și alte persoane în călătoriile lor spirituale.

Încă din 1995, Didi inițiază cursanți în yoga și meditație, concentrându-se nu doar pe aspectul exercițiilor fizice din practicile de yoga, ci și pe elementele etice, de concentrare, de meditație, și mai ales pe a ajuta cursanții să facă schimbări personale durabile, să-și înțeleagă și îngrijească corpul și mintea.

Viziunea Morningstar este creare unei comunități pentru cei care caută pace interioară, echilibru, înțelepciune și fericire. Deoarece creșterea spirituală autentică conduce la o expansiune naturală a bunătății oamenilor, vei atinge un grad mai mare de împlinire personală.

Cu ajutorul și susținerea lui Didi, vei putea trăi o experiență yoga deplină și autentică, o cale spre dezvoltare personală și iluminare care amplifică sentimentul de conectare, dragoste și ajutor pentru cei din jur.

Echipa Morningstar cuprinde instructori de yoga și terapeuți acreditați, iar Centrul Morningstar oferă cursuri de yoga pentru adulți și copii, cursuri de meditație, Qi-Gong precum și terapii prin masaj, ayurveda, Florile Bach.

De ce să alegi Morningstar?

Dacă mai ai nevoie de un motiv în plus, trebuie să știi că Centrul Morningstar este o întreprindere socială care are ca scop susținerea financiară a proiectului Familia AMURTEL – o casă de tip social în care 11 copii din comuna Pănătău, județul Buzău, au primit șansa de a crește într-un mediu echilibrat, și de a primi educație și iubire. Majoritatea copiilor din Familia AMURTEL provin din familii devastate de abuzul de alcool, violență, sărăcie extremă, neglijență, analfabetism și boli mintale.
Prin participarea la cursurile și evenimentele Centrului Morningstar, poți să asiguri în continuare acestor copii o casă sigură, educație adecvată, grijă și iubire.

CALENDARUL MORNINGSTAR

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+
Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design