Ziua Internationala Yoga la Centrul Morningstar

Sarbatoarea Yoga prin Meditatie, Mandale si Mindfulness

Adunarea Generala a ONU a stabilit ca anul acesta se celebreaza pentru prima data Ziua Internationala Yoga, pe 21 iunie, ziua solstitiului de vara. A fost aleasa aceasta zi, cea mai lunga din an, la propunerea primului ministru indian pentru ca este considerata ziua schimbarilor pozitive in multe parti ale lumii.

solstitiu de vara

Initiativa primului ministru indian este sustinuta de alte 177 de state si reprezinta recunoasterea traditiei stravechi indiene prin care yoga nu este doar o practica a anumitor exercitii fizice, ci o abordare holistica a unitatii dintre minte, trup si spirit.

Prin aceasta declaratie ONU incurajeaza statele membre sa promoveze un stil de viata mai sanatos si mai spiritual.

Solstitiul de vara in cultura multor tari este sarbatoarea creativitatii si a vitalitatii. Energia soarelui in aceasta zi isi pune amprenta pozitiva asupra sanatatii, belsugului si a dragostei, aducand schimbari la nivel subtil.

Sarbatoriti ziua cea mai lunga din an prin Yoga, profitand de momentul in care “soarele sta” (aceasta este semnificatia cuvantului “solstitiu”) si privind calea ce vi se asterne dinspre interior catre exterior.

Solstitiul de vara reprezinta poarta catre cea de a doua parte a anului. Petreceti aceasta zi in pragul acestei porti, regasiti-va sinele prin exercitii de mindfulness si yoga.

Va invitam la Centrul Morningstar pentru o zi plina de creativitate, o zi in care sa va relaxati prin meditatie, respiratie, pictura de mandale, si nu in ultimul rand, yoga.

Haideti sa sarbatorim impreuna Ziua Internationala Yoga si sa ne bucuram de cea mai lunga zi din an!

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design