Yoga: 3 moduri prin care corpul si sufletul devin mai puternice

Yoga empowers Dupa sute de ani de existenta, yoga continua sa castige un numar considerabil de adepti. Avand la dispozitie tot mai multe sali  in marile orase , cat si cursuri online, oamenii afla despre beneficiile yoga. Pentru cei ce inca au nevoie sa se convinga despre puterea yoga de a da putere  corpului, mintii si sufletului, iata 3 moduri in care aceasta poate ajuta.

1.Yoga limpezeste mintea.

Dupa o zi luna si stresanta la lucru, e usor sa ajungi acasa, sa pornesti televizorul, sa comanzi ceva de mancare si sa adormi pana a doua zi când o vei lua de la capat. Multi dintre cei care au cazut in aceasta capcana si-au dat seama cat e de frustrant. Totusi, nu este un mod sanatos de a te relaxa. Trage-ti o saltea in mijlocul camerei in fa cateva miscari, sau pur si simplu stai nemiscat si vei observa cum mintea ti se va limpezi. In cateva minute, o persoana se poate detasa de stresul de la munca si isi poate crea o atmosfera relaxanta in propria casa. Desigur, este nevoie de timp pentru a construi aceasta capacitate. Cu toate acestea, meditatia si linistea dobandita  merita efortul si ne vom da seama cat de mult ne ajuta disciplina sa facem fata tuturor aspectelor  vietii.

2.Yoga creste flexibilitatea.

Ai observat vreodata cum cateva exercitii de stretching facute inainte de antrenament iti imbunatatesc modul de practica? Dar daca faci streching dupa antrenament? Ai observat cum toate acestea iti fac corpul sa se simta mai bine? Aceleasi lucruri se pot spune si despre exercitiile de yoga facute inainte si dupa antrenament. Te vei simti minunat.

Cei mai multi oameni nu-si folosesc niciodata capacitatile fizice la maxim. Capacitatea de a respira adanc si de a te intinde in diferite pozitii, necesita concentrare, disciplina si flexibilitate. Flexibilitatea ajuta ca muschii sa primeasca fluxul corespunzator de sange si creste capacitatea de a face exercitii regulate, contribuind de asemenea la mentinerea  sanatatii articulatiilor.

3.Yoga incurajeaza disciplina.

Oamenii care vor sa inceapa de yoga trebuie sa persevereze pentru a vedea schimbarile pe termen lung. Acest lucru necesita disciplina. La Centrul Morningstar cursurile de yoga pentru incepatori cu Arunima te pot ajuta sa deprinzi tehicile de baza

Sursa:www.42yogis.com

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design