Îmbină echilibrul, sănătatea și armonia în știința vieții perfecte – Ayurveda

imgresAyurveda reprezintă ştiinţa vieţii perfecte, descrisă într-o manieră holistică, în care fiinţa umană este văzută ca o triadă a minţii, trupului şi sufletului.

Ayurveda înseamnă prevenirea bolii, tratamentul şi menţinerea sănătăţii.

 

Cuvintele-cheie în cadrul medicine tradiționale indiene Ayurveda sunt echilibrul și armonia. Condiţia esenţială pentru o viaţă lungă şi sănătoasă este impunerea unui regim de viaţă şi a unei alimentaţii echilibrate şi adecvate cu starea  individuală.  Terapiile în Ayurveda sunt foarte ingenios concepute pentru ca rezultatele să fie maxime și să fie evitate complet reactiile adverse.

Accentul în Āyurveda este pus pe prevenţie şi menţinere, ceea ce constituie cheia de acces către starea de sănătate.

Vă propunem un workshop intensiv de familiarizare cu această filosofie minunată. Pe parcursul a două zile – pe 25 și 26 octombrie, de la orele 9:30 – vom afla noțiuni generale despre Ayurveda, despre cele trei guna și despre diferitele tipologii vata, pitta și kapha și măsuri de reechilibrare prin dieta, remedii naturale și stil de viață pentru aceste tipologii. Pentru descrierea completă a workshopului, citiți aici.

Trainerul workshopului este Angelica Mitrea. Angelica practică medicina indiană Ayurveda de aproximativ 15 ani. Sustine saptamanal cursuri teoretice de Ayurveda; a publicat peste 200 de articole pe tema medicinei indiene si fitoterapiei in publicatii romanesti si cateva articole intr-una dintre publicatiile din India cu profil ayurvedic.
De asemenea, este psihoterapeut de orientare Analiza Tranzactionala.

Vino să afli despre înțelepciunea unei filosofii încântătoare, într-un workshop de explorare practică și educare teoretică, pe parcursul a 2 zile la Centrul Morningstar!

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design