Fii prietenul omenirii: alocă-ți putere prin meditație!

Seven Secrets of Successde Dada Madhuvidyananda

Omenirea deține destule resurse umane și naturale pentru ca toți locuitorii acestei planete să trăiască cu demnitate și să-și dezvolte potențialele naturale. Totuși, milioane de copii, femei, bărbați și de asemenea animale suferă în mod inutil de sărăcie, foamete, războaie, exploatare și cruzime. Această suferință este cauzată de gândirea limitată și îngustă, de egosim și de lipsa de compasiune față de alte persoane și ființe. Există persoane pentru care contează mai mult interesul personal sau interesul grupurilor din care fac parte – interese precum profitul sau puterea, și pentru care nu contează deloc viețile și bunăstarea celorlalți.

Dacă îți pasă de suferința din lume și vrei să o ușurezi, te poți îmbunătăți și întări ca individ prin practicarea Yoga și a meditației. Poate știi deja că Yoga nu este doar un set de exerciții fizice. Este o metodă științifică de a-ți accesa întregul potențial uman – fizic, emoțional, mental și spiritual. Meditația este practica-cheie a exersării Yoga. Prin Yoga și meditație îți poți cultiva calitățile necesare pentru a depăși cauzele suferințelor inutile și pentru a crea o societate dreaptă și umană: integritate, bunăvoință, curaj și altruism.

În strădania noastră de a construi o societate mai bună, ne lovim deseori de sentimente precum frustrare, cedarea nervoasă, pierderea motivației, pierderea focusului, pierderea autocontrolului, sau chiar a speranței. Meditația și Yoga oferă un sprijin enorm chiar și în cazul acestor situații. Prin practicarea lor ne menținem vitalitatea și nervii puternici, mintea limpede și focusată, compasiunea și conștiința vii, și curajul și spiritul înalte. Prinn meditație ajungem să ne cunoaștem și să ne pătrundem sinele interior – acea sursă nesfârșită de conștiință, iubire, creativitate și putere.

Anumite persoane au ideea eronată că meditația este o metodă de a evada din ce e lumesc. Meditația este, de fapt, exact opusul: meditația este o metodă de a a fi în armonie și de a realiza propria bunătate față de lume. Un meditator este un prieten și un apărător al umanității.

A învăța cum să meditezi este unul dintre cei mai buni pași către dezvoltarea personală și către crearea unei lumi mai bune. Este un lucru desăvârșit pozitiv, care se află la îndemâna ta – poți decide atât de ușor și simplu să începi să o practici!

fragment din cartea Seven Secrets of Succes de Dada Madhuvidyananda

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design