Cum sa accesati dimensiunile ascunse ale mintii

Sâmbătă 22 aprilie, specialistul nostru în meditaţie şi yoga, Didi Ananda Devapriya a fost invitata lui Ştefan Puşcă, la TV6. Sub titlul generos: „Dialoguri între minte şi inimă”, cei doi au discutat, într-o atmosferă de suflet, ca de fiecare dată când un invitat de talia sensibilei călugăriţe yoghine se află faţă în faţă cu un moderator înzestrat.

Emisiunea reprezintă şi un preambul al celui mai recent curs de care puteţi beneficia la Centrul nostru Morningstar: „Cum să accesaţi dimensiunile ascunse ale minţii”. În fiecare miercuri, până în 10 mai, de la ora 19.00, Didi Ananda Devapriya vă va învăța practicile care purifică, întăresc și deschid straturile minții, astfel încât să puteţi accesa înțelepciunea și bucuria aflate în interiorul vostru. Cursul se va încheia sâmbătă, 13 mai, cu o sesiune intensivă de o zi (între orele 9 şi 18), în care vom practica împreună meditație și yoga.

Este o experiență profundă de bunăstare și liniște interioară, care vă va reîncarca rezervoarele de energie și inspirație. În acea sâmbătă, 13 mai, vom discuta legătura minte-corp a koshei “Annamaya” și practicile yoghine care ne cresc vitalitatea și ne rafinează conștiința. Ziua va începe printr-o sesiune de relaxare în care vom practica asane (exerciții yoga), auto-masaj și exerciții de relaxare adâncă. Va urma o discuție despre tratamente naturale yoghine pentru minte și corp. În final, după o sesiune de Kiirtan și meditație adâncă, vom discuta despre ultima kosha, cea care ne pavează calea către experiențele profunde ale iluminării. Vă aşteptăm cu drag!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+
Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design