3 Inregistrari LIVE de Kiirtan

“Kiirtan” inseamna cântatul mantrei in limba sanscrita, care rezoneaza cu Iubirea Divina.

mantraIn urma acestei definitii, rezulta ca ar trebui sa cunoastem intelesul cuvantului “mantra” pentru a patrunde sensul cuvantului “kiirtan”.

Mantra, conform wikipedia, reprezinta o rostire sacra, un sunet, o silaba, un cuvant, un fonem, sau un grup de cuvinte din limba sanscrita care influenteaza energetic psihicul si spiritul uman.

Mantrele au fost folosite in hinduism si budism, insa o data cu raspandirea culturii orientale, au devenit o practica utilizata des si in Occident.

Mantra “Baba Nam Kevalam” inseamna ‘Mă gandesc numai la prea iubitul meu”. Ajuta in a focaliza si a alinia mintea si inima la acea esenta de Iubire Neconditionata si Divin care vibreaza in esenta universului.

Cantatul de kiirtan reprezinta interpretarea mantrei pe diverse melodii ritmate si este este un mod minunat si simplu sa experimentezi direct bucuria sufleteasca pura.

Afla ce inseamna Kiirtan din 3 inregistrari LIVE!

Aceste inregistrari iti permit sa simti intr-o mica masura, acea stare de extaz care este intensificata cand se aduna un numar mare de oameni care canta impreuna. Mintile lor creaza un flux puternic cu toate gandurile directionate spre un singur Nucleu Divin!


Pentru a experimenta personal efectele muzicii cu mantra, va asteptam la serile de Kiirtan de la Centrul Morningstar.

Verificati Calendarul nostru pentru a vedea cand are loc urmatorul eveniment similar.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design