Yoga Basics

Va invitam la o noua serie Yoga Basics ce se adreseaza incepatorilor dar si celor cu o practica regulata, care doresc sa cunoasca posturile uzuale din Yoga in profunzime.

Pe parcursul clasei aveti ocazia sa invatati si practicati posturi ce puteti cu usurinta sa le integrati in practica voastra zilnica. Concepute in stilul Hatha Yoga, clasele Yoga Basics va vor ajuta sa va intariti musculatura, sa va cresteti mobilitatea si va vor ajuta mintea sa se focuseze in momentul prezent, astfel eliberandu-va de stresul cotidian.

Ce inseamna o clasa de Yoga Basics

Incepem cu o scurta meditatia de centrare. Dupa care continuam cu o buna incalzire a articulatiilor, urmate de posturi hatha yoga clasice si simple – adaptabile oricarcui corp.  Lectia termina o relaxare profunda.

Durata:

1 ora: 18.00-19.00 luni

Preț:

30 RON / ședință
100 RON / abonament lunar (4 ședințe)- 85 RON / abonament cu discount pentru studenți și pensionari
200 RON/ abonament lunar (8 ședințe, luni și miercuri)
240 RON/ abonament lunar (8 ședințe, luni/miercuri și joi)
350 RON abonament lunar (12 ședințe)

1 sedință test gratuită: Va invitam sa testati o sedinta fara angajament si doar daca iti place atunci platesti cursul!
Pentru a afla programul următoarelor activități de la Morningstar, accesati Calendarul de Evenimente

Contact

Despre instructor:

Maria Irimescu, a avut primul contact cu yoga in anul 2016, ca ultima solutie pentru trecrea peste o perioada de anxietate si depresie, iar de atunci si-a schimbat total viata, renuntand la job-ul la birou, pentru a deveni profesor de yoga. Cu o practica zilnica de trei ani incoace, Yoga pentru Maria a insemnat redescoperirea esentialului vietii: iubire de sine, acceptare, compasiune, trecerea de la un stil de viata agitat si vesnic in cautarea fericirii in lucruile exterioare la un stil de viata in care in propria persoana exista tot ceea ce este necesar pentru a fi fericit. Din dorinta de a impartasi secretele linistii interioare si a regasirii sinelui etern si unviersal, Maria a devenit profesor de yoga si continuu participa la cursuri si workshop-uri in acest domeniu. In anul 2018 a obtinuit certificarea de profesor Indian Yoga Academy 200 hr acreditata de Yoga Alliance.

 

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design