Yoga Basics cu Didi Ananda Mainjiira

În august și septembrie, la Centrul Morningstar avem o invitată specială, Didi Ananada Mainjiira, acarya al școlii Ananda Marga și instructor certificat de yoga.

În fiecare joi, Didi va susține un curs de inițiere în stilul Ananda Marga Hatha Yoga.

 

 

Se începe cu o scurtă meditație de centrare. După care continuăm cu o bună încalzire a articulațiilor, urmată de posturi hatha yoga clasice și simple – adaptabile oricărui corp.  Lecția se termină cu o relaxare profundă.

Pe parcursul clasei aveți ocazia să învățați și practicați posturi pe care le puteți integra cu usurinta în practica voastră zilnică, ajutând la intarirea musculaturii, creșterea mobilității și concentrarea minții asupra momentului prezent, contribuind la eliberarea de stresul cotidian.

Despre instructor:

Didi Ananda Mainjiira este acarya (învățător spiritual) al școlii Ananda Marga din 1996.  Originară din Brazilia, a lucrat în țări precum Germania, Finlanda, Polonia, Paraguay,  România, Portugalia.  Este instructor yoga certificat de Yoga Alliance.

Limba de predare a cursurilor este engleza. Didi preferă metoda practică experiențială, oferind cursuri simple și accesibile, adaptate gradului de flexibilitate și experiență al participanților.
În prezent, ea își desfășoară activitatea în comunitatea spirituală Ananda Kalyanii din Covilha, Portugalia, și este instructorul invitat pentru a susține o serie specială de cursuri la Centrul Morningstar în August și Septembrie.

Preț:

30 RON / ședință

Pentru a afla programul următoarelor activități de la Morningstar, accesati Calendarul de Evenimente

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design