De ce yoga in familie?

Yoga pentru familie reprezintă o nouă modalitate de petrece timp de calitate ȋmpreună cu copilul tău. Elementul central al acestui curs interactiv este mişcarea, aceasta fiind indispensabilă ȋn condiţiile unei vieţi urbane agitate. Exerciţiul fizic contribuie la dezvoltarea sistemului nervos şi elimină tensiunile acumulate ȋn corp.

Cursul de yoga pentru familie are o abordare holistică, yoga fiind un sistem de exercţii fizice, benefic pentru corp şi minte. Fiecare asană prezentă la clasă are rolul de a te dezvolta armonios.

Unul dintre instrumentele folosite ȋn timpul cursului este povestea. Asanele sunt integrate ȋn poveste, cu scopul de a dezvolta imaginaţia şi creativitatea.

Copilăria este cea mai frumoasă etapă a vieţii şi totodată momentul când copilul are nevoie să-şi dezvolte anumite abilităţi, care ȋl vor ghida mai departe ȋn drumul către maturitate. Prin intermediul jocului, copiii ȋşi dezvoltă aceste abilităţi cum ar fi: inteligenţa emoţională şi ȋşi setează valorile pentru viitor. De aceea, ȋn cadrul clasei de family yoga jocul este un instrument vital.

O viaţă stresantă duce la o respiraţie agitată. Reȋnvăţând să respirăm corect prin intermediul exerciţiilor de respiraţie introduse la curs, permitem organelor interne să lucreze ȋn sinergie şi să ne menţină ȋntr-o stare bună de sănătate.

Studii recente au demonstrat că starea fizică este influenţată de tonusul psihic, de aceea sesiunea de meditaţie de la sfârşitul clasei, te orientează către noi modalităţi de a gestiona stresul cotidian şi de a-ţi calma mintea.

Toate instrumentele folosite la cursul de yoga pentru familie au rolul de a crea o conexiune autentică ȋntre părinte şi copil pregătind terenul către un comportament asertiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design