Ziua Internationala de Yoga Bucuresti

Data eveniment: 21/06/2016

 

IMG_1938

Mantra Yoga cu Didi, ora 12.00

In cadrul Ziua Internationala de Yoga in Bucuresti, va invitam sa experimentati o forma de meditatie yoga care imbina muzica, ritmul, mantra si miscarea pentru a deschide inima si a permite experimentarea unei stari de bucurie si puritate innascuta din fiinta noastra. Kiirtan-ul este o practica clasica in traditia yoga, o metoda simpla, inaltatoare si in acelasi timp vesela, care traseaza mintii un curs spiritual si conduce catre meditatie adanca.

Partea introductiva a sesiunii va prezenta pe scurt informatii despre stiinta mantrelor si efectul rezonant al limbii sanscrite. Restul sedintei va fi practic si interactiv. Vom canta si vom dansa impreuna. Vom invata un dans antic simplu si ritmat (Lalita Marmika) ale carui miscari sunt destinate a intensifica experienta si semnificatia mantrelor.

Instructorul:

Didi Ananda Devapriya este calugarita yoghina si invatator spiritual din 2001 in traditia Ananda Marga – o scoala clasica a raja yoga, fondata de maestrul spiritual Shrii Shrii Anandamurtii. Ea sustine evenimente cu kiirtan la festivaluri si tabere de yoga din intreaga lume.

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design