Zi de Detox

Data eveniment: 06/12/2014 - 07/12/2014

10628753_282374685287321_5829738246302976747_oO cură de detoxifiere de o zi, cu dietă alcătuită din sucuri naturale și mic dejun împreună!

OFERĂ-I SISTEMULUI TĂU DIGESTIV O PAUZĂ BINEMERITATĂ!

Experimentează o cură de curățare și detoxifiere folosind sucuri proaspete, ceaiuri din plante și apă cu lămâie.

Este ideal să experimentezi o dietă detox în atmosfera susținătoare de grup.

Pentru cei care încearcă pentru prima dată o dietă de detoxifiere, acest program de grup clădește și sporește încrederea în sine și ajută la reușita dietei.

În fiecare noapte, corpurile noastre postesc cât timp dormim, și această pauză de la a mânca și a digera permite metabolismului nostru să treacă la modulul de curățire, iar astfel noi ne trezim proaspeți. Totuși, precum este necesar ca, din cand în când, să facem o curățenie generală a casei, în același fel toxinele se acumulează în sistemul nostru. Acestea nu pot fi eliminate decât dacă îi oferim corpului nostru posibilitatea să unei curățări mai profunde, pe o perioadă mai lungă de postit.

Postul detoxifiant este o unealtă importantă a naturopatiei, pentru că activează propriul sistem de auto-vindecare și curăță toxinele care pot conduce sau pot agrava anumite boli. După un post de detoxifiere te vei simți ușor și energizat. Contribuie de asemenea la consolidarea voinței și a respectului de sine și în felul acesta ne demostrăm că avem posibilitatea de a face schimbări pozitive și sănătoase. În special pentru cei care încearcă detoxifierea pentru prima dată, este cu atât mai mult o reușită pe care să o experimentezi în cadrul unui grup, aducându-ți satisfacția de a o împărtăși și sărbători alături de alții.

SÂMBĂTĂ:

10.30 Degustarea ceaiurilor de plante – Introducere în știința plantelor medicinale detoxifiante
11.00 Curs de Yoga
12.00 Pauză
12.15 Sucuri de legume și fructe – Introducere în știința sucurilor naturale și beneficiile lor
13.00 Exercițiu de mindfullness – plimbare în liniște în parc
14.00 Apă cu lămâie – Beneficiile alcalinizării corpului
14.30 Auto-masaj pentru a stimula sistemul limfatic și deep relaxation
15.00 Pauză de ceai
16.00 Meditație cu cântec
16.30 Discuții

DUMINICĂ:

9.00 Apă cu lămâie
10.00 Mic dejun colectiv cu fructe și iaurt – Discuții despre experiența avută.

Întregul grup, dar mai ales cei care urmează dieta detox pentru prima oară, sunt invitați să-și sărbătorească reușita de a trece pentru primul post. Vă invităm să veniți la centru a doua zi pentru a ne bucura împreună de micul dejun și să vorbim despre experiențele avute. Veți învăța de asemenea metoda corectă de a încheia un post detoxifiant, pentru că toate beneficiile acestei cure pot fi distruse în cazul în care se consumă tipuri nepotrivite de mâncare (după postire, corpul este mai sensibil și receptează mult mai repede diferitele elemente nutritive, de aceea este important să le alegeți pe cele potrivite).

Detoxifierea organismului este un motiv important de preocupare în conditiile stilului de viata actual care ne poate pune la încercare zi de zi corpul, mintea si sufletul. Desi în conditii normale organismul este capabil sa se curete singur, cresterea nivelului de stres, lipsa exercitiilor fizice, constipatia, dieta necorespunzatoare si stilul de viata alert sau cresterea toxinelor din mediu pot pune mare presiune asupra organismului.

Mai multe detalii despre Ziua de Detox, citiți aici.

Nu uitați să vă oferiți din când în când o pauză binemeritată de detoxifiere cu ajutorul nostru la Centrul Morningstar!

Preț: 100 RON
Contact:
office@cursuri-morningstar.ro
0745 019 611

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design