Yoga de Dimineata

Data eveniment: 13/02/2017

In fiecare luni dimineata, de la ora 9.00- 9.45

Preț: 25 RON / ședință
100 RON / abonament lunar (5 ședințe)
1 sedință test gratuită!

Incepe saptamana intr-o buna forma!

Este recomandat sa faci cateva exercitii de intindere dimineata, inainte de a te apuca de alte activitati. Tocmai de aceea am pregatit pentru tine o rutina de 45 minute in care te vom ajuta sa-ti incepi ziua asa cum meriti.
Cu siguranta, senzatia de intepenit/a dupa cele 8 ore de stat pe scaunul de la birou, nu va mai fi la fel 🙂
 

Beneficiile corp – minte ale asanelor Yoga

Deși se aseamănă foarte mult cu o practică fizică, pozițiile Yoga semnifică ceva mai mult decât exercițiile de stretching, gimnastică sau aerobic. Fiecare poziție a fost creată cu grijă și preocupare pentru a pune o presiune blândă pe diferitele glande endocrine, având astfel un efect de reechilibrare a sistemului hormonal. Și aici stă frumusețea Yoga ca sistem al trupului și al minții – pentru că hormonii sunt conectați la o mare varietate de stări emoționale pe care le experimentăm în orice moment.
 
De asemenea, veți învăța o tehnică de auto-masaj creată pentru a stimula sistemul limfatic cât și punctele de reflexologie. Această tehnică e menită să stimuleze efectele practicii asanelor. Fiecare sesiune va culmina cu o relaxare ghidată profundă, pe parcursul căreia corpul și mintea vor experimenta o stare de repaus complet. Vei pleca de la curs cu sentimentul de relaxare, revitalizare și pace completă!
 

Specialistul de Yoga și Relaxare de la Morningstar

Didi A. Devapriya practică Yoga și posturile asana de 21 de ani și predă tehnici Yoga de aproximativ 18 ani. Didi știe să creeze o atmosferă relaxantă și liniștitoare în timpul ședințelor, adaptându-se în funcție de nevoile individuale ale cursanților și respectând limitele corpului fiecăruia. Știe din experiență că o dată cu practicarea frecventă, în corp încep să se petreacă schimbări în mod gradual, iar acesta pornește parcursul vindecător al evoluției și metamorfozei.

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design