Yoga cu Didi

Data eveniment: 24/05/2021

 

pozitia-triunghiului-yogaYoga – recomandată de doctori

Exercițiile Yoga devin tot mai populare peste tot în jurul lumii, datorită beneficiilor numeroase pe care le aduc. Ele sunt deseori recomandate de către doctori pentru a reduce hipertensiunea arterială, pentru a controla anxietatea și pentru eliberarea de alte tulburări cauzate de stres.

Beneficiile corp – minte ale asanelor Yoga

Deși se aseamănă foarte mult cu o practică fizică, pozițiile Yoga semnifică ceva mai mult decât exercițiile de stretching, gimnastică sau aerobic. Fiecare poziție a fost creată cu grijă și preocupare pentru a pune o presiune blândă pe diferitele glande endocrine, având astfel un efect de reechilibrare a sistemului hormonal. Și aici stă frumusețea Yoga ca sistem al trupului și al minții – pentru că hormonii sunt conectați la o mare varietate de stări emoționale pe care le experimentăm în orice moment.

imgresCe vei învăța pe parcursul unui curs de Yoga la Morningstar

Lecția introductivă va focusa pe un set simplu de 3 asane care se regăsesc deseori în rețetele de sănătate, pentru că au efecte pozitive în cazul multor afecțiuni. Scopul cursului este acela e a facilita utilizarea unei practici simple, ce poate fi memorată și integrată ușor în rutina de zi cu zi. Vă puteți familiariza ușor cu această practică ce vă va ocupa doar 15 minute pe zi.

Puteți găsi o broșură ce compilează instrucțiunile pentru această practică de bază în secțiunea noastră de resurse Gratuite:

Broșura celor 3 Asana

De asemenea, veți învăța o tehnică de auto-masaj creată pentru a stimula sistemul limfatic cât și punctele de reflexologie. Această tehnică e menită să stimuleze efectele practicii asanelor. Fiecare sesiune va culmina cu o relaxare ghidată profundă, pe parcursul căreia corpul și mintea vor experimenta o stare de repaus complet. Vei pleca de la curs cu sentimentul de relaxare, revitalizare și pace completă!

Specialistul de Yoga și Relaxare de la Morningstar

cobra didi

Didi A. Devapriya practică Yoga și posturile asana de 21 de ani și predă tehnici Yoga de aproximativ 18 ani. Didi știe să creeze o atmosferă relaxantă și liniștitoare în timpul ședințelor, adaptându-se în funcție de nevoile individuale ale cursanților și respectând limitele corpului fiecăruia. Știe din experiență că o dată cu practicarea frecventă, în corp încep să se petreacă schimbări în mod gradual, iar acesta pornește parcursul vindecător al evoluției și metamorfozei.

Detalii si programari la 0744 565252

Din cauza numarul limitat de locuri in timpul pandemie, este obligator reservarea locului.

Preț:  45 / sedinte – 150 RON (4 sedinte)

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design