WORKSHOP KIIRTAN

Data eveniment: 13/12/2022

Marți, 13 decembrie, la ora 19.30, Didi te invită la un workshop interactiv la Centrul Anahata (Strada Fabrica de Chibrituri, 16, etaj 2, interfon 5), care prezintă practica Kiirtan – o formă de meditație din Mantra Yoga care îmbină muzica, mantra și mișcarea pentru a deschide inima și a permite experimentarea bucuriei interioare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiirtan este o metodă simplă, înălțătoare și în același timp veselă, care trasează minții un curs spiritual și conduce către meditație profundă.

Vei afla pe scurt informații despre știinta mantrelor și efectul rezonant al limbii sanscrite. Evenimentul este portivit atât pentru începători, cât și pentru cei care au mai participat deja la un curs de inițiere în meditație.

În acest workshop practic si interactiv, vom cânta și vom dansa împreună un dans antic simplu și ritmat care intensifică experiența.

Workshopul va fi susținut de Didi Ananda Devapriya, călugăriță yoghină, învățător spiritual, coordonatoarea centrului Morningstar și inițiatoarea comunității Meditation Steps în România – Meditație pas cu pas.

Descoperă aici lecția despre Kiirtan realizată de Didi pe canalul de YouTube Meditație pas cu pas.

Participarea la workshop este gratuită, însă îți recomandăm să contribui cu o donație minimă de 50 RON, pentru a susține proiectul social Familia AMURTEL.

Pentru informatii si inscrieri:
office@cursuri-morningstar.ro
0744.565.252

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design