Workshop Inițiere în Meditație

Data eveniment: 29/05/2019

29 MAI 2019

În cadrul acestui workshop practic, vei învăța o tehnică de meditație clasică din Mantra Yoga folosind o mantră “kiirtan” pentru deschiderea inimii și accesarea energiei puternice a emoțiilor. Astfel, vei ajunge într-o stare adâncă de meditație concentrată.

Didi va prezenta elementele de bază ale filosofiei care stă la baza practicilor de meditație și va evidenția câteva dintre cele mai obișnuite obstacole pe care le întâmpină începătorii în meditație.

După terminarea workshopului, vei beneficia de o ședință bonus gratuită de coaching. Aceasta va avea durata de o oră și jumătate și Didi Ananda Devapriya sau Dada Rasatmakananda te vor învăța o mantră personalizată.  Prețul workshopului include cartea „Închide ochii și deschide-ți mintea”.

Despre Didi:

Didi Ananda Devapriya este un Acarya (învățator spiritual) din școala de yoga Ananda Marga, cu o experiență în meditație din 1995. Este de origine americană, însă trăiește de 13 ani în România. Modalitățile prin care ea vă va iniția în practicile de meditație sunt inspirante, practice și ușor de înțeles.

Preț:

50 RON (include workshopul și cartea + sesiune gratuită de coaching)

Înscriere:

Pentru mai multe detalii și pentru înscriere, persoana de contact este Didi, nr. de telefon: 0744565252 sau prin email.

Data workshopului: 29 mai 2019

Sesiunea de coaching: 30 mai 2019 sau programare în funcție de disponibilitate.

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design