Workshop Gândirea Pozitivă: Inner Oasis

Data eveniment: 08/08/2014

diipani medDescoperă înăuntrul tău o oază de pace, inspirație și frumusețe!

În ziua de azi, cu programele noastre tot mai solicitante și viețile tot mai agitate, găsim tot mai greu timp să uităm de griji și să fim atenți la corpul nostru, la respirația noastră. Și, chiar dacă am reușit săfurăm câteva minute de libertate, ba chiar am încercat să închidem ochii și să găsim acea oază minunată de pace, am fost mai degrabă copleșiți de nenumărate gânduri acumulându-se în cap, toate cerând atenție în același timp, toate gălăgioase și solicitante.

Învață pașii de bază ai meditației

Această serie de workshopuri interactive te vor învăța baza simplă, elegantă și frumoasă a meditației, o meditație pe care o poți experimenta oricând, singur, cu alții, când ești plecat sau când ești acasă.

Oferiți-vă darul libertății și păcii interioare!

didiSpecialistul în meditație de la Morningstar

Didi A. Devapriya practică meditația de aproximativ 18 ani. Didi știe să creeze o atmosferă relaxantă și liniștitoare în timpul ședințelor, adaptându-se în funcție de nevoile individuale ale cursanților și respectând limitele corpului fiecăruia. Știe din experiență că o dată cu practicarea frecventă, în corp încep să se petreacă schimbări în mod gradual, iar acesta pornește parcursul vindecător al evoluției și metamorfozei.

 

Mai multe detalii despre workshopul Gândirea Pozitivă: Inner Oasis citiți aici (click).

Format curs intensiv- 3 cursuri

JOI, 7 AUGUST, ora 20.30

VINERI, 8 AUGUST, ora 20.30

SÂMBĂTĂ, 9 AUGUSt, ora 20.30

Informații și rezervări:

telefon 0723 812 915

email office@cursuri-morningstar.ro

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design