Sa Gatim Vegetarian! – Seara Americana
Seara de Gatit Vegetarian in Stil American – Vineri 24 aprilie, de la ora 19.00
Pret: 60 RON/persoana
sau 50 RON/persoana (daca plata este efectata pana pe 24 aprilie, ora 14.00)
Workshop in care inveti cum sa gatesti mancarea potrivita pentru o stare de sanatate echilibrata si o minte sanatoasa si limpede cu meniu specific sezonului.
De aceasta data, la Seara de Gatit Vegetarian ne-am propus sa preparam un meniu american lacto-vegetarian, gatit in stilul deosebit al lui Didi.
MENIUL ZILEI:
Vom invata sa preparam pe parcursul workshopului, si ne vom desfata la final cu:
- Baked Macaroni and Cheese – Macaroane cu Branza la Cuptor
O reteta usor de preparat si pe placul tuturor, in special al copiilor!
Cremoasa si delicioasa, este una dintre primele retete pe care le inveti ca ucenic in bucatarie.
- Rainbow Salad
Salata colorata cu germeni de lucerna.
Vom folosi salata verde bio de la Gradina Sociala AMURTEL si germeni de lucerna
- Apple Crumble
Cea mai usoara varainta de tarta cu mere, desi nu este intocmai o tarta.
Este un desert clasic american, usor de pregatit, care poate fi preparat in functie de sezon cu orice fel de fructe.
Se serveste cald scos din cuptor cu inghetata.
Invitatia este facuta de catre Didi Ananda Devapriya care ne va incanta cu combinatiile de arome specifice retetelor americane.
Didi a lucrat timp de 5 ani ca bucatar vegetarian in restaurante cu specific din Statele Unite si a coordonat bucataria in cadrul unor yoga retreats pentru peste 200 de persoane.
Mai multe detalii despre cursurile de gatit de la Centrul Morningstar, gasiti aici.
Vă așteptăm cu drag!
Pentru detalii si inscrieri:
0745.019.611
Online bookings are not available for this event.