Retreat Yoga pentru Activisti in Danemarca

Data eveniment: 17/07/2017 - 23/07/2017

PERIOADA: 17-23 iulie 2017
LOCALITATEA: Vig, Denmark

O saptamana intreaga destinata in exclusivitate, programelor de yoga, spiritualitatii, socializarii, creativitatii si, nu in ultimul rand, distractiei!

Este vorba despre cea de-a saptea editie anuala a “Conventiei PROUT” de yoga si meditatie, eveniment destinat activistilor, dar si celor care ar dori sa afle mai multe detalii, despre acest demers deosebit. Cunoscatorii sunt familiarizati, deja, cu semnificatia “PROUT”, mai exact “Teoria Utilizarii Progresive” creata de Prabhat Rainjan Sarkar. Aceasta inedita teorie economica isi propune sa creasca justitia sociala, bunastarea si sa maximizeze potentialul comunitatilor umane de pretutindeni. Intr-un Centru cochet (Ananda Gaori Master Unit), in mijlocul superbelor peisaje rurale din localitatea daneza Vig, veti gasi cu siguranta inspiratia necesara, pentru a va imbunatati practica personala, dar veti avea si sansa sa aflati de la adevarate personalitati mondiale, cum puteti deveni o parte activa dintr-o schimbare sociala, prin excelenta pozitiva.

Veti avea o satisfactie imensa sa va numarati printre membrii “marilor forte” care incearca, prin toate mijloacele posibile, sa faca din aceasta lume un loc din ce in ce mai bun. Chiar daca nu va considerati un “activist” in adevaratul sens al cuvantului, va garantam ca, alaturi de noi, veti simti ca puteti sa intreprindeti mici actiuni, ba chiar veti reusi sa faceti schimbari pozitive, in comunitatea dumneavoastra. In mijlocul unor oameni, care au indraznit si au reusit sa creasca justitia sociala si bunastarea, moralul dumneavoastra va fi la cote maxime, iar vestile negative, cu care suntem zilnic bombardati, nu va vor mai afecta. Doar indrazniti sa veniti alaturi de noi!

Tema din acest an a “Conventiei PROUT” este: “Amenintarile globale si raspunsurile progresive. Cooperarea mondiala in lupta impotriva inegalitatii, dezinformarii si excluderii.”

Didi Ananda Devapriya, unul dintre organizatori, va sustine cateva prelegeri in timpul conferintei.

Pentru mai multe informatii si pentru inscriere, accesati: PROUT Convention Registration

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design