Relaxare prin Yoga de zi cu zi

Data eveniment: 09/07/2014

Yoga-PosturesYoga – recomandată de doctori

Exercițiile Yoga devin tot mai populare peste tot în jurul lumii, datorită beneficiilor numeroase pe care le aduc. Ele sunt deseori recomandate de către doctori pentru a reduce hipertensiunea arterială, pentru a controla anxietatea și pentru eliberarea de alte tulburări cauzate de stres.

Menținerea flexibilității șirei spinării – secretul pentru a-ți menține tinerețea și vigoarea

Posturile Yoga – cunoscute sub numele de asane – îmbunătățesc atât flexibilitatea cât și rezistența. Ele funcționează în mod desebit asupra coloanei vertebrale, eliberând tensiunile acumulate între vertebre și conferind astfel un sentiment eliberator din cap până în picioare. Atunci când coloana vetrebrală începe să-și piardă din suplețe sau din flexibilitate, imediat apar și primele semne accelerate ale îmbătrânirii.

Beneficiile corp – minte ale asanelor Yoga

Deși se aseamănă foarte mult cu o practică fizică, pozițiile Yoga semnifică ceva mai mult decât exercițiile de stretching, gimnastică sau aerobic. Fiecare poziție a fost creată cu grijă și preocupare pentru a pune o presiune blândă pe diferitele glande endocrine, având astfel un efect de reechilibrare a sistemului hormonal. Și aici stă frumusețea Yoga ca sistem al trupului și al minții – pentru că hormonii sunt conectați la o mare varietate de stări emoționale pe care le experimentăm în orice moment.

Sunt anumite exerciții Yoga specifice care, dacă sunt practicate cu consecvență de-a lungul timpului (cel puțin o dată sau de două ori pe zi), ne pot îmbunătăți rezistența lăuntrică în fața stresului, pot reduce predispoziția la depresii, axietăți, iritabilitate – și astea sunt doar câteva dintre beneficii! Ba chiar mai mult, exercițiile Yoga pot fi prescrise pentru a trata numeroase probleme fizice de sănătate, cum ar fi indigestia, constipația, problemele glandei tiroide, disfuncționalități ale ficatului, hipertensiunea arterială, boli ale inimii, cancer etc.

Primește o recomandare individualizată pentru a învăța practici Yoga pentru acasă

Didi este expertă calificată pentru a prescrie tratamente individualizate de Yoga. După ce urmați acest curs introductiv, veți primi o recomandare personalizată de posturi Yoga cu care să continuați exercițiul sau tratamentul acasă.

Ce vei învăța pe parcursul unui curs de Yoga la Morningstar

imgresLecția introductivă va focusa pe un set simplu de 3 asane care se regăsesc deseori în rețetele de sănătate, pentru că au efecte pozitive în cazul multor afecțiuni. Scopul cursului este acela e a facilita utilizarea unei practici simple, ce poate fi memorată și integrată ușor în rutina de zi cu zi. Vă puteți familiariza ușor cu această practică ce vă va ocupa doar 15 minute pe zi.

Puteți găsi o broșură ce compilează instrucțiunile pentru această practică de bază în secțiunea noastră de resurse Gratuite:

Broșura celor 3 Asana

De asemenea, veți învăța o tehnică de auto-masaj creată pentru a stimula sistemul limfatic cât și punctele de reflexologie. Această tehnică e menită să stimuleze efectele practicii asanelor. Fiecare sesiune va culmina cu o relaxare ghidată profundă, pe parcursul căreia corpul și mintea vor experimenta o stare de repaus complet. Vei pleca de la curs cu sentimentul de relaxare, revitalizare și pace completă!

Specialistul de Yoga și Relaxare de la Morningstar

didi asanaDidi A. Devapriya practică Yoga și posturile asana de 21 de ani și predă tehnici Yoga de aproximativ 18 ani. Didi știe să creeze o atmosferă relaxantă și liniștitoare în timpul ședințelor, adaptându-se în funcție de nevoile individuale ale cursanților și respectând limitele corpului fiecăruia. Știe din experiență că o dată cu practicarea frecventă, în corp încep să se petreacă schimbări în mod gradual, iar acesta pornește parcursul vindecător al evoluției și metamorfozei.

Format curs – intensiv 3 cursuri în zilele de:

LUNI 7 iunie ora 19.00-20.30

MARȚI 8 iunie ora 19.00 -20.00

JOI 10 iunie, ora 19.00 – 20.00

Preț: 75 RON

Informații și rezervări: 0723 812 915

Bookings are closed for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design