QiGong, Tai Chi si Yoga

Data eveniment: 05/12/2015

Ziua Artelor Martiale la Centrul Morningstar

Sambata, 5 decembrie, intre orele 10 si 15

Intrarea se face pe baza de donatie individuala.

martialartsDesi Qigong, Tai Chi si Yoga sunt practici asemanatoare, au scopuri similare (sanatate si longevitate), se bazeaza pe aceleasi principii (stretching si respiratie), totusi in Tai Chi te relaxezi ca sa faci stretching, si, in yoga, mai intai faci stretching si apoi te relaxezi. Iata, exista anumite diferente, despre care putem discuta la aceasta intalnire. Despre istorie, dezvoltarea in culturi diferite si despre aspectele benefice ale artelor martiale in viata noastra.

Incorporeaza Yoga, Qigong sau Tai Chi in programul zilnic, pentru o sanatate cel putin la fel de solida ca cea a calugarilor shaolini!

La Centrul Morningstar vei petrece o zi dedicata artelor martiale – Yoga, Qigong si Tai Chi. Vor fi demonstratii practice, discutii si seminarii despre istorie, traditie si beneficii.

Programul zilei include o discutie libera – intrebari/raspunsuri – despre istoria qigong, traditii, beneficii, pe care o va modera Ionela – specialistul nostru in Qigong.

ionelamica10.00 – QiGong – istorie, traditii, beneficii

11.00 – QiGong – Sedinta practica interactiva

Ionela Pătraşcu, profesoara noastra de qigong, este absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti si a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA. Are un master in Psihodiagnoza, Psihoterapie experientiala si Dezvoltare personala si modulul psihopedagogic. Practica arte martiale de 16 ani, avand centura neagra 1 dan in stilul shotokan traditional.

 De 5 ani participa la programele de terapie ale Fundatiei de Medicina Holistica Aquarius unde actualmente sustine un program de dezvoltare personala prin tehnici de qigong medical pentru adulti si pentru copii.

 

12.00 – Tai Chi  – Demonstratie practica interactiva

13.00 – Yoga – istorie, traditii

14.00 – Sedinta practica de Yoga

pozitia-triunghiului- yogaDespre Yoga ne va invata Didi A. Devapriya, specialistul Centrului Morningstar in yoga si meditatie. Didi practica Yoga si posturile asana de 21 de ani si preda tehnici Yoga de aproximativ 18 ani. Didi stie sa creeze o atmosfera relaxanta si linistitoare in timpul sedintelor, adaptandu-se in functie de nevoile individuale ale cursantilor si respectand limitele corpului fiecaruia. Stie din experienta ca o data cu practicarea frecventa, in corp incep sa se petreaca schimbari in mod gradual, iar acesta porneste parcursul vindecator al evolutiei si metamorfozei.

Spatiul este limitat, asadar pentru demonstratiile practice, va rugam sa va anuntati participarea prin email la office@cursuri-morningstar.ro sau la 0745.019.611.

 

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design