QI GONG

Data eveniment: 17/07/2018

În fiecare marti seara vă invităm la centrul nostru pentru a vă începe săptămâna într-un mod energizant și revitalizator. Fie că plecați de la serviciu și aveți nevoie de o pauză de relaxare înainte de a ajunge acasă la treburile casnice, fie că vreți să începeți săptămâna cu un aport de energie, cursul de Qi-Gong vă va ajuta să găsiți resursele pentru a vă îndeplini toate activitățile cu forță și vigoare.

Un curs ce se adresează, nu atât  logicii fiecăruia, cât mai ales părţii intuitive.

Veţi învăţa să vă exersaţi intuiţia, să o educaţi şi să o folosiţi!

Qigong are următoarele caracteristici: mișcări lente, armonioase, care se corelează cu respirația, combinate cu focalizarea atenției (într-un mod specific), toate realizate într-o stare de calm și liniște.

Miscările cuprind: întinderi, deschideri și închideri ale corpului, aplecări, ridicări pe vârfuri, contractări și relaxări succesive, automasaje ale unor zone și puncte energetice prin presare, lovire,  torsionare etc.

Învață să te bucuri de aici și acum

De multe ori în societatea de astăzi ne trezim că trec zilele şi săptămânile pe lângă noi ca şi cum ar fi secunde care ne scapă printre degete. Suntem implicaţi în atât de multe activităţi  exterioare încât uităm complet de cultivarea interiorului nostru şi ajungem încet, dar sigur să fim spectatorii propriei noastre vieţi. Auzim tot timpul: uite ce mi s-a întâmplat, uite cât este de grea viaţa, nu mai am timp de mine, societatea e bolnavă, etc. Găsim tot timpul vinovaţi în afara noastră, dar uităm că drumul spre împlinire vine din interiorul nostru, nicidecum din afară. Că ceea ce trăim este proiecţia modului nostru de a fi, de a simţi şi de a gândi.

Putem schimba situaţia asta în primul rând prin a începe să fim prezenţi şi implicaţi în tot ceea ce facem şi aici îşi aduce contribuţia cea mai mare practica qigong. Ne învaţă că aici şi acum toată fiinţa mea este prezentă şi implicată în acest exerciţiu, că, prin concentrare mentală şi relaxare, respiraţia va începe să curgă firesc la un nivel mai profund decât de obicei crescând regenerarea celulară şi întărind sănătatea.

Privit în general Qigong-ul este o modalitate de exersare a corpului şi a inimii (sufletului), de cultivare a naturii şi a vieţii, o metodã idealã de transformare a organismului, de menţinere a unei bune stãri de sãnãtate, de vindecare a bolilor şi de atingere a longevitãţii, o artã demonstrativã, o tehnicã de descãtuşare a înţelepciunii. De asemenea, el este o ştiinţã ce înglobeazã mai multe ştiinţe, legatã îndeosebi de actualele ştiinţe naturale şi sociale.

Aceste cursuri sunt adaptate pentru a fi accesibile oricărei persoane, cu orice tip de afecţiune şi de cu vârstă. Singura condiţie necesară este implicarea şi înarmarea cu răbdare şi perseverenţă pentru a evolua.

Orar:

 în fiecare MARTI de la ora 18.00-19.30  si 19,30-21.00  

Preț

30 RON / ședință

100 RON / abonament lunar (4 ședințe) – 85 RON / abonament cu discount pentru studenți și pensionari

1 sedință test gratuită: Va invitam sa testati o sedinta fara angajament si doar daca iti place atunci platesti cursul!

Pentru inscrierile – contactati-ne la 0723 648 694

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design