Open Day la Morningstar!

Data eveniment: 28/06/2014

Website-Template-Picture-project-OPEN-DAY

Ziua când vă așteptăm cu porțile deschise!

Pe 28 iunie ai oportunitatea de a vizita noul centru și de a încerca gratuit terapiile și cursurile pe care ți le propunem. Poți afla despre activitățile centrului de la oamenii care le cunosc cel mai bine – echipa Morningstar.

Ai multe activități din care să poți alege.

Vino și încearcă:

• Homeopatie

Doamna Lumința Ivănuță, medic specialist în medicină de familie cu competențe homeopatice și o experiență de peste 15 ani, va fi expertul nostru în homeopatie. Medic homeopat unicist, doamna Ivănuță tratează în sensul clasic, tradițional, postulat de părintele homeopatiei, doctorul Samuel Hahnemann, folosindu-se de un singur remediu în tot decursul tratamentului.

• Florile Bach

Despre terapia încântătoare a Florilor Bach aflăm de la Didi A. Devapriya, care și-a finalizat cursul acreditat Dr. Bach Foundation’s Bach Flower remedies. Didi ne va povesti despre puterea miraculoasă a florilor în lucrul cu copiii, cu tineri cu traume sau cu persoane cu diferite afecțiuni de sănătate. Florile Bach elimina stress-ul prin echilibrarea sentimentelor de îngrijorare, teamă, nesiguranță, anxietate, suferințele psiho-emoționale provocate de experiente traumatizante. Ajută la recuperarea emoțională după despărțirea părintilor, divorț, decesul unei persoane dragi, șoc, accident, atacuri de panică, stări de frică, timiditate, lipsa încrederii in sine și probleme de comunicare, stări obsesionale sau compulsive, gelozie, suspiciune, neîncredere în oameni, posesivitate, insomnie.

• Masaj

Te invităm să încerci masajul în minunata sală amenajată special în stil feng-shui pentru activitățile de Ayurveda și masaj, cu echipament confortabil și primitor menit să te ajute să te relaxezi la maxim. Fiecare participant va primi o sesiune demonstrativă de masaj in scaun (chair-massage). Puteți de asemenea învăța tehnici simple și eficiente de masaj, pe care il puteți apoi oferi cadou persoanei dragi, unui membru al familiei, sau in timp va puteti chiar specializa ca masseur.

• Yoga pentru copii și familii / Pilates

Cei mici vor învăța Yoga de la Liliana Ionescu. Yoga pentru copii este distractivă, pentru că totul se desfășoară ca o poveste – fie o călătorie într-o țară îndepărtată, o zi printre animalele din junglă sau pădure, o excursie pe munte sau la mare – din care copiii pot experimenta legătura esențială dintre om și lumea naturală, dar și învață să aibă o legătură armonioasă cu corpul lor.
Tot Liliana va susține cursul de Pilates, unde vă invităm să vă relaxați în timp ce practicați exerciții ușoare de întreținere, rezistență, coordonare, flexibilitate și echilibru.
Liliana este instructor de yoga pentru copii și kids gym la Club Moving Otopeni, susține clase de yoga pentru copii la Centrul Artes din Corbeanca, un after school din București și câteva clase private. De asemenea, susține clase de Pilate pentru adulți în Corbeanca.

• Qi-gong

Tot cei mici pot beneficia de cursurile de Qi-gong – fie singuri, fie în cursul special Părinte-Copil (unde se mizează pe consolidarea legăturii afective dintre părinte și copil), susținute de experta noastră Ionela Pătrașcu. Practică artele marțiale de 16 ani și de 5 ani participă la programele de terapie ale Fundaţiei de Medicină Holistică Aquarius unde susține un program de dezvoltare personală prin tehnici de qigong medical.

• Inner Oasis – Relaxare prin Yoga de zi cu zi

Exercițiile Yoga devin tot mai populare peste tot în jurul lumii, datorită beneficiilor numeroase pe care le aduc. Ele sunt deseori recomandate de către doctori pentru a reduce hipertensiunea arterială, pentru a controla anxietatea și pentru eliberarea de alte tulburări cauzate de stres. Împreună cu meditația, aveți o unealtă neprețuită pentru dezvoltarea personală, pentru găsirea stării de echilibru și pentru împlinirea interioară. Prin acest curs vei învăța baza simplă, elegantă și frumoasă a meditației, o meditație pe care o poți experimenta oricând, singur, cu alții, când ești plecat sau când ești acasă. Propunerea pentru acest curs o veți afla de la Didi A. Devapriya. Didi practică meditația de aproximativ 18 ani. Didi știe să creeze o atmosferă relaxantă și liniștitoare în timpul ședințelor, adaptându-se în funcție de nevoile individuale ale cursanților și respectând limitele corpului fiecăruia.

Programul zilei:

– 10.00 h – Curs Qi-Gong părinte-copil
– 11.00 h – Inner Oasis – Relaxare prin Yoga de zi cu zi
– 12.00 h – Tehnici simple de masaj
– 13.00 h – Pauză de masă
– 14.00 h – Yoga pentru părinți și copii
– 15.00 h – Pilates
– 16.00 h – Florile Bach
– 17.00 h – Curs Qi-Gong pentru adulți
– 18.00 h – Homeopatie

Pentru a ne păstra nivelul energiei pe parcursul zilei, vă vom prepara gustări vegetariene proaspete si gustoase! Vom folosi ingrediente bio de la ferma socială Poieni – producător de alimente bio care creează locuri de munca pentru localnici și integrează tineri defavorizati în câmpul muncii. Donațiile și fondurile strânse din vânzarea lor vor fi alocate centrului de Zi Izvorul Speranței din Pănătău, județul Buzău. Ferma socială Poieni și Centrul de Zi Izvorul Speranței sunt proiecte sociale ale Asociației AMURTEL, care coordonează și activitățile Centrului Morningstar.

TOMBOLĂ!
Vom organiza și un concurs în care premiul va fi o sesiune de masaj cu un expert masseur. La sfârsitul zilei vom trage la sorți dintre participanții la Open Day și vom desemna câștigătorul masajului gratuit.

Sediul noului centru se află în cartierul Bucureștii Noi, unul dintre cele mai proaspete și îngrijite cartiere, situat la nordul Bucureștiului. În apropiere de Parcul Bazilescu – zonă verde, liniștită, cu aer curat – împrejurimile deja inspiră relaxare și evadare din stresul cotidian. Spațiul este modern, utilat pentru a putea susține diferite activități: cursuri, terapii, workshop-uri, seminare, ședințe, proiecții, colocvii.

Centrul Morningstar crede într-o abordare holistică, naturală, ecologică a stării de sănătate. Suntem preocupați de calitatea vieții și de găsirea inspirației pentru a face cele mai bune alegeri. Incurajăm remediile și terapiile noninvazive și organizăm cursuri care suștin starea firească de sănătate.

Vă așteptăm în misiunea de a strânge fonduri pentru o cauză umanitară, dar și de a ne cunoaște mai bine!

Adresa

Str Almas 16, Sector 1, Bucuresti
intrarea prin str. Dunei
Telefon
0744 565 252
Website
www.cursuri-morningstar.ro

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design