Meditatie si Yoga: Schimbarea de Inceput de An

Data eveniment: 25/01/2016

Lectie gratuita interactiva si practica despre meditatie si yoga

Locatie: Libraria Carturesti Romana (str. Pictor Arthur Verona 13-15).

Luni, 25 ianuarie, de la ora 19.00

Libraria “Carturesti” are bunul obicei de a permite organizarea unor evenimente gratuite la Ceainaria din Romana.

didiVa asteptam la evenimentul GRATUIT de luni, 25 ianuarie, la ora 19.00, pentru a dezbate rezolutiile de inceput de an.

Incepem clasele de meditatie si de yoga anul acesta? Ne tinem de ele? Invatam practica si o includem in rutina noastra zilnica?

Aflati raspunsurile potrivite pentru voi, de la Didi, calugarita yoghina. Puteti afla mai multe despre Didi, vizionand canalul nostru de youtube.

Beneficiile meditației în diferite aspecte esențiale ale vieții

Sunt multe motive pentru care oamenii incep sa practice meditatia: pentru relaxare, pentru a deveni mai echilibrati, pentru a gasi liniste interioara atunci cand sunt stresati, pentru a-si putea stapani emotiile, pentru imbunatatirea concentrarii si a memoriei, pentru a compensa pentru o anumita lipsa si pentru a elimina starile depresive.

Beneficiile corp – minte ale asanelor Yoga

Deși se aseamănă foarte mult cu o practică fizică, pozițiile Yoga semnifică ceva mai mult decât exercițiile de stretching, gimnastică sau aerobic. Fiecare poziție a fost creată cu grijă și preocupare pentru a pune o presiune blândă pe diferitele glande endocrine, având astfel un efect de reechilibrare a sistemului hormonal. Și aici stă frumusețea Yoga ca sistem al trupului și al minții – pentru că hormonii sunt conectați la o mare varietate de stări emoționale pe care le experimentăm în orice moment.

Sunt anumite exerciții Yoga specifice care, dacă sunt practicate cu consecvență de-a lungul timpului (cel puțin o dată sau de două ori pe zi), ne pot îmbunătăți rezistența lăuntrică în fața stresului, pot reduce predispoziția la depresii, axietăți, iritabilitate – și astea sunt doar câteva dintre beneficii! Ba chiar mai mult, exercițiile Yoga pot fi prescrise pentru a trata numeroase probleme fizice de sănătate, cum ar fi indigestia, constipația, problemele glandei tiroide, disfuncționalități ale ficatului, hipertensiunea arterială, boli ale inimii, cancer etc.

Participarea se face numai pe baza de inscriere la:

office@cursuri-morningstar.ro

0745.019.611

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design