Meditație nivel II

Data eveniment: 30/05/2018

Acest curs are ca scop evidențierea efectului transformativ pe care conștientizarea  spirituală îl are asupra vieților noastre, dezvoltând o perspectivă “Neoumanistă”. Cât timp încercăm să ne identificăm mintea cu conștiința pură, care este esența ființei noastre, mai degrabă decât suprafața acesteia ocupată, agitată, noi începem să experimentăm o creștere a sentimentului de conexiune și iubire pentru toate ființele. Acest curs va introduce mijloace practice ale gândirii Neoumaniste care ne ajută să înlăturăm fricile, legăturile și limitările care sunt impuse subconștientului de societatea în care trăim. În acest fel ne vom putea exprima umanitatea mai bine.

Această serie de meditație nivelul II este concepută pentru cei care au participat la cursul de introducere în meditație sau care au fost inițiați într-o practică individuală de meditație. Fiecare lecție va începe cu jumătate de oră de kiirtan și jumătate de oră de meditație în liniște, urmate de o prezentare a teoriei și de o discuție interactivă.

 

Rolul rațiunii în Neoumanism

Unde își are originea adevărul și cum ne ajută rațiunea să trecem prin emoții și sentimente? Cum ne poate ghida rațiunea spre aprofundarea expresiei de adevăr și înțelepciune în viața noastră? Există un conflict între rațiune și spiritualitate? Cum ne putem perfecționa gândirea critică într-o eră post-truth și de ce este importantă pentru progresul nostru spiritual?

Donație recomandată pentru modulul de 4 ședințe: 100 lei.

 

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design