Meditatie Nivel II

Data eveniment: 02/05/2018

BHAGAVAT DHARMA – DESCOPERA ADEVARATUL TAU POTENTIAL!

Curs Meditatie Nivelul II

Acest curs este va explora cele trei aspecte fundamentale ale naturii umane, cunoscute sub numele de “dharma”. Intelegerea dharmelor noastre ne poate ajuta sa ne aliniem mai bine potentialul nostru si sa obtinem sadisfactie, armonie, crestere si bunastare in viata noastra.
Daca ati avut vreodata senzatia ca in viata dumneavoastra lipseste ceva, desi sunteti o persoana de succes, aveti un job bun, o familie si o casa frumoasa, acest curs va va oferi informatii proaspete. Este o realitate faptul ca majoritatea dintre noi folosim doar o mica parte din potentialul nostru uman.
Vom discuta nu numai despre caracteristicile dharmelor, ci si despre modalitatile practice de a optimiza exprimarea dharmelor umane si de a duce o viata mai buna.
Chiar mai important decat continutul, este totusi faptul ca vom continua practic sa aprofundam si sa dezvoltam meditatia prin practicarea colectiva si sprijinirea reciproca.
Acest curs este destinat persoanelor care au participat la un curs de initiere in  meditatie introductiv sau care au primit initiere (diiksha) in practica personala cu un acarya.
Vom incepe la ora 19.00 cu o jumatate de ora de kiirtan, urmata de o jumatate de ora de meditatie. Apoi vom avea o scurta introducere, urmata de ceai si un atelier interactiv pe tema sesiunii. Vom incheia cu discutii informare de impartasire a experientelor pentru a continua sa construim sentimentul de comunitate si sprijin unul pe celalalt.

Vistara – In cautarea libertatii

In fiecare on exista o sete de a depasi limitele.
Vom explora modurile in care aceasta dorinta poate duce catre materialism si lacomie sau, daca este bine inteleasa, spre destinul nostru spiritual.

Rasa – Alinierea cu divinul

Vom discuta despre nevoia umana de armonie si conexiune si vom examina modul in care ea ne poate tine fie in zona noastra de confort, fie ne poate determina sa cautam alinierea cu sufletul nostru profund, divin.

Seva – Cautarea de semnificatie

Fiintele umane au o profunda dorinta de a gasi modalitati semnificative de a contribui in societate.
Vom expora modul in care aceasta dorinta poate duce fie la auto-aglomerarea narcisista, fie la experienta liberatoare a iubirii neconditionate.

Donatie recomandata – 90 ron

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design