Meditatia

Data eveniment: 17/12/2017

ora 18.30

Sesiune de meditatie yoga cu Didi

Ti-ai propus vreodata sa meditezi dar nu ai stiut cum? Te-ai gandit ca nu ai timp ?

În ziua de azi, cu programele noastre tot mai solicitante și viețile tot mai agitate, găsim tot mai greu timp să uităm de griji si sa ne alocam timp pentru a dezvolta viata interioara. Oferiți-vă darul libertății și păcii interioare!

E oare pentru mine?

Fie ca esti incepator in tehnica meditatiei, fie vrei sa integrezi o practica regulata, aceasta sedinta de meditatie este potrivita pentru tine.
Beneficii meditatia colectiva
Meditatia in grup iti hraneste sufletul. Vibratia colectiva este mai inaltatoare decat cea individuala ceea ce faciliteaza profunzimea concentrarii. Primesti impulsul de a porni pe drumul meditatiei si motivatia de a continua pe termen lung prin crearea sentimentului apartenentei la comunitate.

Programul sedintei de meditatie:

  • exercitii de respiratie si relaxare, pentru eliberarea de stress si blocaje
  • trezirea energiei spirituale subtile si a fortei vindecatoare prin intonarea sunetelor sacre
  • meditatie cu mantra in liniste
  • povestiri spirituale, inspirate din filosofia yoga

In masura timpului disponibil, Didi va oferi raspunsuri intrebarilor voastre.

Despre Didi Ananda Devapriya

Didi este calugarita yoghina si invatator spiritual cu o experienta in practica meditatiei din 1995. Este nascuta in Statele Unite dar traieste in Romania de peste 10 ani.Didi este profesor de yoga la Centrul Morningstar . Scrierile si aparitiile sale TV le puteti gasi pe blogul ei personal www.didideva.com
Meditatia este un instrument foarte eficient pentru a descoperi relatia de iubire cu tine insuti si cu Divinitatea.” Este descrierea pe care Didi Ananda Devapriya o face pentru a contura conceptul de meditatie.

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design