Workshop de masaj ayurvedic cu Sudiipa Grandinetti

Data eveniment: 07/02/2015 - 08/02/2015

 

Înscrie-te

183be36d4348bb9fd8e6d2dc847dae67De ce masaj ayurvedic?

Teoria ayurvedica se bazeaza pe studiul celor cinci elemente pe care le gasim in natura: spatiu, aer, apa, foc si pamant.

Aceste cinci elemente constituie baza corpului corpului uman – multumita pamatului avem o forma, corpul contine 70% apa, focul ne intretine temperatura si permite orice transformare, aerul permite miscarile interne si externe, iar spatiul este indispensabil celulelor noastre.

Fiecare individ este dotat cu aceste cinci elemente in proportii diferite. Aceasta carte de vizita personala se numeste Prakriti si se determina pe baza unui chestionar exact. Cele cinci elemente au dat nastere la 3 tipuri de stare biologica ce poarta numele de Vata (aer si spatiu), Pitta (foc si apa) si Kapha (apa si pamant).

Principalele tehnici folosite in masajul ayurvedic sunt palparea si presiunea si au rolul de a reduce tensiunea nervoasa si de a ameliora circulatia sangelui. Acest masaj are rolul de a purifia corpul, de a facilita circularea energiilor, de a elimina tensiunile, blocajele si oboseala, conferind destindere si stare de bine. Cele mai folosite uleiuri sunt cele de menta, lavanda, migdale si susan.

Beneficiile masajului ayurvedic:

  • stimularea circulatiei sanguine si limfatice, ameliorand senzatia de picioare grele, a varicelor, retentiei de apa etc
  • atenueaza durerea cervicala si dorsala
  • atenuează problemele de natura digestiva
  • stimulează imunitatea
  • acţionează ca un tonic pentru organism, deoarece ajută la echilibrarea câmpurilor energetice
  • combate starea de oboseală şi ajută la eliminarea toxinelor din organism
  •  echilibrează „dosha”, care diferă de la o persoană la alta (dosha este un amestec de energii denumite „vata”, „pitta” şi „kapha”, care influen­ţează toate organele).

033f53ad6b78547491b9e71e27e2c9a3Învață tehnicile ayurvedice de masare a capului, feței, picioarelor și spatelui, într-un workshop complet despre masajul cu uleiuri calde.

Odată stăpânite tehnicile de bază ale masajului ayurvedic, vă puteți răsfăța partenerul, prietenii sau familia cu un masaj deosebit ce aduce numeroase beneficii.

Informații detaliate despre structura workshopului, citiți aici.

Contact

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design