Martisor – Atelier de Creatie Bijuterii

Data eveniment: 01/03/2015

buton

martisor1Creaza Martisoare in Forma de Bijuterii Pentru Tine si Copilul Tau!

Dragi mamici si prietene va invitam la un atelier de creație bijuterii împreună cu Roxana Serenity Bijoux si Centrul Morningstar.

Creativitatea scoate la lumina ce e mai frumos din oameni. Activitățile creative sunt generatoare de bine personal și emoții pozitive iar bucuria propriilor realizari ne încarcă ziua de sens.

Cat de frumos poate fi sa va creați o pereche de cercei din pietrele preferate, un pandantiv sau o bratara cu mesaj, la primul atelier de bijuterii, alături de copiii voștri care, se știe, debordează de creativitate? Cei mici vor alege pietrele si vor face bratari insiruind margele. Cei mari ii vor ajuta sa le perfectioneze. Vom “mărgeli” impreuna cercei veseli, pandantive, bratari din piele ecologica, bratarile prieteniei din ata colorata și martisoare.

Toate acestea pe parcursul a 3 ore, pentru suma de 50 lei pentru 2 persoane (bunica/mamica/matusică/(de ce nu) tătic + copilaș) sau 30 lei/persoană.

Centrul Morningstar este locul de unde veti pleca inspirati, cu zâmbetul pe buze și recompensati prin bijuteriile create de propriile maini. De asemenea, veti afla de unde vă puteti procura materialele pentru bijuterile viitoare.

Fie ca e un hobby, fie ca e o metoda de relaxare sau, de ce nu, ca va fi o noua meserie, cu siguranta nu veti regreta intalnirea cu martisoarele in forma de bijuterii, de 1 martie.

Pentru detalii si inscrieri:

0745.019.611

office@cursuri-morningstar.ro

Va asteptam!

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design