Initiere in Mantra si Meditatie – GRATUIT

Data eveniment: 31/05/2015

Curs GRATUIT de Initiere in Mantra si Meditatie

buton

 

 

Meditatia este oferita gratuit ca ajutor tuturor aspirantilor spirituali.

Lectiile sunt predate individual, iar cei care vor participa vor putea accesa ulterior alte niveluri mai profunde de meditatie.

Participantii la acest curs gratuit vor invata si cateva asane (posturi de yoga)

in_meditation____by_knotty82

Conform traditiei antice de meditatie, practica nu ar trebui sa fie dupa carti sau dupa diverse video-uri de pe internet; ea trebuie transmisa de energia unui maestru initiat.

La acest curs vei intelege sistemul de mantra si initiere in meditatie, principiile care stau la baza unei vieti spirituale etice.

Vor fi explicati termeni precum Yantra (geometria sacra) – simbol care transmite energia spirituala si ajuta la practicarea meditatiei.

Acest curs gratuit se va desfasura pe parcursul unei zile intregi, numita in traditia de meditatie Diiksa – in sanscrita inseamna “aprinde lumanarea care sa-ti arate drumul catre evolutie spirituala”.

Meditatia este, conform marelui invatator spiritual Anandamurtii un drept din nastere de care toti oamenii ar trebui sa beneficieze, ca de aer, de apa sau de soare: “Practica spirituala Sadhana este dreptul primordial al tuturor oamenilor, cum este lumina, aerul si apa: Infinita Entitate este mostenirea comuna a tuturor” – Shrii Shrii Anandamurtii

Specialistul în meditație de la Morningstar

didi

Didi A. Devapriya practică meditația de aproximativ 20 ani.

Didi știe să creeze o atmosferă relaxantă și liniștitoare în timpul ședințelor, adaptându-se în funcție de nevoile individuale ale cursanților și respectând limitele corpului fiecăruia.

Știe din experiență că o dată cu practicarea frecventă, în corp încep să se petreacă schimbări în mod gradual, iar acesta pornește parcursul vindecător al evoluției și metamorfozei.

Pentru ca locurile sunt limitate, inscrierea se face NUMAI pe baza de email sau telefon:

office@cursuri-morningstar.ro

0745.019.611

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design