Inner Oasis

Data eveniment: 30/06/2014

diipani medDescoperă înăuntrul tău o oază de pace, inspirație și frumusețe!

Suntem familiari cu toții cu imaginile pe care le vedem uneori în poze sau în filme, cu oameni practicând meditație, afișând o figură serenă și complet liniștită. Ne-am dorit de atâtea ori să ne regăsim noi înșine într-o asemenea postură  de fericire desăvârșită și împlinire! Dar, cu toate astea, cine mai are timp să stea și să… ei bine… să nu facă nimic?

În ziua de azi, cu programele noastre tot mai solicitante și viețile tot mai agitate, găsim tot mai greu timp să uităm de griji și să fim atenți la corpul nostru, la respirația noastră. Și, chiar dacă am reușit să furăm câteva minute de libertate, ba chiar am încercat să închidem ochii și să găsim acea oază minunată de pace, am fost mai degrabă copleșiți de nenumărate gânduri acumulându-se în cap, toate cerând atenție în același timp, toate gălăgioase și solicitante.

Învață pașii de bază ai meditației

Această serie de workshopuri interactive te vor învăța baza simplă, elegantă și frumoasă a meditației, o meditație pe care o poți experimenta oricând, singur, cu alții, când ești plecat sau când ești acasă.

Ne vom focusa mai întâi pe respirație, pentru că o respirație corectă, adâncă și plină este cheia către relaxare, iar relaxarea este cheia către meditație. Vom învăța apoi cum să ne îndepărtăm mintea de diferiții factori preocupatori și să îi alocăm minții un singur scop înălțător, superior. Vom învăța cum să ne folosim de muzică pentru a îmbunătăți meditația și pentru a ne deschide inimile.

Meditația este o unealtă neprețuită pentru dezvoltarea personală, pentru găsirea stării de echilibru și pentru împlinirea interioară. La capătul acestor serii de workshopuri vei avea inspirația și încrederea de a integra  o practică simplă zilnică de meditație în viața ta. Este de asemenea și o oportunitate de a primi instrucțiuni personalizate pentru cei care vor să avanseze în practica meditației.

Vei începe această călătorie de auto-descoperire împreună cu un grup de începători, iar suportul ședințelor periodice va constitui motivația pentru a începe practica meditației constante. Vei primi sprijin și pentru a trece peste obstacolele comune cu care se confruntă toți cei care încep meditația – dificultăți de concentrare, dureri de spate, gânduri rătăcitoare, etc. La fiecare ședință vom dedica timp pentru a răspunde întrebărilor ce se vor ivi și pentru a găsi soluțiile potrivite la obstacolele fiecărui participat.

Oferiți-vă darul libertății și păcii interioare!

Specialistul în meditație de la Morningstar

didiDidi A. Devapriya practică meditația de aproximativ 18 ani. Didi știe să creeze o atmosferă relaxantă și liniștitoare în timpul ședințelor, adaptându-se în funcție de nevoile individuale ale cursanților și respectând limitele corpului fiecăruia. Știe din experiență că o dată cu practicarea frecventă, în corp încep să se petreacă schimbări în mod gradual, iar acesta pornește parcursul vindecător al evoluției și metamorfozei.

 

Format curs – intensiv 3 cursuri:

LUNI 30 iunie, ora 9.00 – 10.00

MARȚI 1 iulie ora 9.00 – 10.00

Joi 3 iulie ora 9.00 – 10.00

Preț: 75 RON

Informații și rezervări: 0723 812 915

Bookings are closed for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design