Initiere in Mantra si Meditatie – II

Data eveniment: 07/10/2015

Curs GRATUIT de Initiere in Mantra si Meditatie

Va asteptam miercuri 7 octombrie, la ora 19.00. Locatia va fi comunicata ulterior.

Eveniment gratuit. Sunt acceptate donatii individuale.


 

Meditatia este oferita gratuit ca ajutor tuturor aspirantilor spirituali.

Lectiile sunt predate individual, iar cei care vor participa vor putea accesa ulterior alte niveluri mai profunde de meditatie.

Participantii la acest curs gratuit vor invata si cateva asane (posturi de yoga)

in_meditation____by_knotty82

Conform traditiei antice de meditatie, practica nu ar trebui sa fie dupa carti sau dupa diverse video-uri de pe internet; ea trebuie transmisa de energia unui maestru initiat.

La acest curs vei intelege sistemul de mantra si initiere in meditatie, principiile care stau la baza unei vieti spirituale etice.

Vor fi explicati termeni precum Yantra (geometria sacra) – simbol care transmite energia spirituala si ajuta la practicarea meditatiei.

Acest seminar se va continua cu ziua de initiere din cadrul Cursului Introductiv de Meditatie, numita in traditia de meditatie Diiksa – in sanscrita inseamna “aprinde lumanarea care sa-ti arate drumul catre evolutie spirituala”.

Meditatia este, conform marelui invatator spiritual Anandamurtii un drept din nastere de care toti oamenii ar trebui sa beneficieze, ca de aer, de apa sau de soare: “Practica spirituala Sadhana este dreptul primordial al tuturor oamenilor, cum este lumina, aerul si apa: Infinita Entitate este mostenirea comuna a tuturor” – Shrii Shrii Anandamurtii

Specialistul în meditatie de la Morningstar

didi

Didi A. Devapriya practica meditatia de aproximativ 20 ani.

Didi stie sa creeze o atmosfera relaxanta si linistitoare în timpul sedintelor, adaptându-se în functie de nevoile individuale ale cursantilor si respectând limitele corpului fiecaruia.

Stie din experienta ca o data cu practicarea frecventa, în corp încep sa se petreaca schimbari în mod gradual, iar acesta porneste parcursul vindecator al evolutiei si metamorfozei.

Pentru ca locurile sunt limitate, inscrierea se face NUMAI pe baza de email sau telefon:

office@cursuri-morningstar.ro

0745.019.611

 

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design