Hatha Yoga Ananda Marga

Data eveniment: 04/04/2019

Ce inseamna Hatha Yoga?

Posturile Hatha Yoga – cunoscute sub numele de asane – îmbunătățesc atât flexibilitatea cât și rezistența. Actioneze si pe sistemul glandular, echilibrand stariile emotionale si imbunatatesc echilibriu si resistenta la stres.

Ele funcționează în mod desebit asupra coloanei vertebrale, eliberând tensiunile acumulate între vertebre și conferind astfel un sentiment eliberator din cap până în picioare. Atunci când coloana vetrebrală începe să-și piardă din suplețe sau din flexibilitate, imediat apar și primele semne accelerate ale îmbătrânirii.

Ce vei învăța pe parcursul unui curs de Hatha Yoga Ananda Marga

Incepem cu o scurta exercitiu de respiratie si relaxare, urmat de o meditatie de centrare. Dupa care continuam cu o buna incalzire a articulatiilor, urmate de posturi hatha yoga clasice si simple – adaptabile oricarcui corp.  Cursul va include mereu  un set simplu de 3 asane Ananda Marga pentru că ritmul respiratie specifica acestor asane lucreaza in profunzime sistemul glandular. Scopul cursului este acela de a facilita utilizarea unei practici simple, ce poate fi memorată și integrată ușor în rutina de zi cu zi. Vă puteți familiariza ușor cu această practică ce vă va ocupa doar 15 minute pe zi.

Puteți găsi o broșură ce compilează instrucțiunile pentru această practică de bază în secțiunea noastră de resurse Gratuite:

Broșura celor 3 Asane Ananda Marga

De asemenea, veți învăța o tehnică de auto-masaj creată pentru a stimula sistemul limfatic cât și punctele de reflexologie, tot specific stilului Ananda Marga.  Această tehnică e menită să stimuleze efectele practicii asanelor. Fiecare sesiune va culmina cu o relaxare ghidată profundă, pe parcursul căreia corpul și mintea vor experimenta o stare de repaus complet. Vei pleca de la curs cu sentimentul de relaxare, revitalizare și pace completă!

Sunt incepator – pot particip si eu?

Da,  lectiile  de yoga sunt adaptate dupa nivelul fiecare participant.

Beneficiile corp – minte ale asanelor Hatha Yoga

Exercițiile Yoga devin tot mai populare peste tot în jurul lumii, datorită beneficiilor numeroase pe care le aduc. Ele sunt deseori recomandate de către doctori pentru a reduce hipertensiunea arterială, pentru a controla anxietatea și pentru eliberarea de alte tulburări cauzate de stres.

Preț

30 RON / ședință de o ora
100 RON / abonament lunar (4 ședințe) –
200 RON/ abonament lunar (8 ședințe, luni/miercuri și joi)

Contact

Va rog confirmati locul prin un SMS la ‭0744 565252 – multumim!

Despre instructor:

Maria Irimescu, a avut primul contact cu yoga in anul 2016, ca ultima solutie pentru trecrea peste o perioada de anxietate si depresie, iar de atunci si-a schimbat total viata, renuntand la job-ul la birou, pentru a deveni profesor de yoga. Cu o practica zilnica de trei ani incoace, Yoga pentru Maria a insemnat redescoperirea esentialului vietii: iubire de sine, acceptare, compasiune, trecerea de la un stil de viata agitat si vesnic in cautarea fericirii in lucruile exterioare la un stil de viata in care in propria persoana exista tot ceea ce este necesar pentru a fi fericit. Din dorinta de a impartasi secretele linistii interioare si a regasirii sinelui etern si unviersal, Maria a devenit profesor de yoga si continuu participa la cursuri si workshop-uri in acest domeniu. In anul 2018 a obtinuit certificarea de profesor Indian Yoga Academy 200 hr acreditata de Yoga Alliance.

Didi A. Devapriya practică Yoga și posturile asana de 21 de ani și predă tehnici Yoga de aproximativ 18 ani. Didi știe să creeze o atmosferă relaxantă și liniștitoare în timpul ședințelor, adaptându-se în funcție de nevoile individuale ale cursanților și respectând limitele corpului fiecăruia. Știe din experiență că o dată cu practicarea frecventă, în corp încep să se petreacă schimbări în mod gradual, iar acesta pornește parcursul vindecător al evoluției și metamorfozei.

Detalii si programari la 0744 565252

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design