Paper Bags

Data eveniment: 07/03/2015

Paper Bags – Atelier de Creatie Genti din Hartie

buton

paper bagsPentru mamicile si fetitele (sau baieteii) cu maini indemanatice, am conturat un Atelier de Creatie mai deosebit.

Folosind tehnica “Candy Wrapper”, vom impleti hartii si hartiute, iar rezultatul va fi uimitor: o geanta, un clutch sau un portofel colorat, gata de cumparaturi! 🙂

 

Materialele vor fi puse la dispozitie de Centrul Morning Star, dar daca ai reviste pe acasa pe care vrei sa le folosesti, te invitam sa le aduci.

Poti alege sa-ti petreci doua ore intr-o companie placuta, degustand un ceai  si realizand impreuna cu copilul tau o geanta personalizata din reviste.

Cadou de 8 Martie!

Atelierul va fi urmat in programul Centrului, de un Curs Interactiv de Actorie, la care daca participi cu copilul tau, beneficiezi de 10 RON reducere/persoana.

Atelierul Paper Bags, ca si Cursul Interactiv de Actorie vor fi gazduite de colaboratoarea noastra, Dalina Costin, actrita si trainer cursuri de dezvoltare personala si actorie.

Vino sa impletesti hartii si apoi sa te joci de-a teatrul inca o ora! Sau poti sa alegi doar unul dintre aceste ateliere !

Varsta minima de participare: 6 ani

Pret: 30 RON/ persoana sau 50 RON (adult + copil)

Pentru informatii si inscrieri:

office@cursuri-morningstar.ro

0745.019.611

 

 

 

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design